HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Nov 2012

Lepak2 ronda KLCC via LRT Train

Lepak2 ronda KLCC via LRT Train

Salam hujung minggu semua. Minggu yang sibuk. Start cuti sekolah maka sibuk lah nak susun jadual nak pi makan nasi kenduri..Mostly kenduri kahwin ler apa lagi.

Maka,pada 4/11/2012 hari Ahad, sebelum bermulanya kesibukan itu, my hubby tetiba plan nak ronda KLCC. Tapi dengan menaiki train. Maklumlah, Nov ni raining season..malas nak tempuh kesesakan di KL. Takut2 jugak le banjir kan!!
Huh..nauzubillah..
So, bersemangatlah anak2 apabila dinyatakan hasrat nak ke KLCC.

Saya dan anak3..before entering the KJ LRT
Dah lama sebenarnya tak bawa anak2 ronda naik LRT. Makanya, agak riuh rendah le suasana budak2 ni. 
Nasiblah station KJ24 ni yang 1st, so tak ramai lah sangat orang. Until Pasar Seni, barulah mula mampat dan padat dengan manusia.

Sampai je terus budak2 ni cakap nak makan. Jom lepak dulu. Spaghetti in d houz

Konon nak pi tengok movie..tapi, lupakan la erk,,ramai manusia
Tak tau lah apa yang ramai sangat ni. Berduyun-duyun manusia..
Kami plan nak g ke taman. So nak g ronda2 la konon. Tapi dukacitanya hujan la uols..
Maka dapat posing sekeping gambo ni je hah...

Wah..skil juga my hubby snap gambar ni..hehehe
Jenuh tawaf 1 KLCC. Nak g Petrosains pun ramai orang.
Until Aina dah ngadu keletihan, so we decided untuk pulang.
Tak berapa lama...hah.. tengok gambar as below
 ^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Lena..nasib baik teringat bawa trumpet dia..Haru..

Selamat berhujung minggu semua.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78