HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Nov 2012

Lunch dah siap pepagi hari minggu ni

Asam Pedas Ikan Pari
Hari minggu datang lagi..25hb Nov 2012..
Ahad yang panjang...
Tak kemana pun..Tak ada kenduri nak kena attend.. 
Hubby pun tak de kat Malaysia nak bawa kuar jalan2 coz dia bekerja di luar negara.

Maka hari ni hari duduk rumah lepak dan rileks je.
Oleh itu..terlebih rajin plak ni...dah siap2 masak for lunch today ASAM PEDAS IKAN PARI..
hmm layannnn

4 comments:

  1. wah sedapnye,,pos sini sikit kak Fuza,hihihi

    ReplyDelete
  2. Hehehe..meh meh..jemput makan.
    Lepas ni wat lempeng cicah dgn kuah asam pedas ni pun meletops!!
    Makan lunch apa today sis?

    ReplyDelete
  3. fuhh..terangkat wa cakap lu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tak leh layan Ur masakan kot.. :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78