HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Nov 2012

PREMIUM BEAUTIFUL DAN DETECT AWAL FIBROID

PREMIUM BEAUTIFUL DAN FIBROID


Types of fibroids




Another TRUE story for early detection of FIBROID.. Bukan nak kata Magic! Tapi itulah  kuasa Allah yang ditunjukkan melalui Teknologi FIR.
FIR membantu melancarkan perjalanan darah.
Kes 1  - Puan Y.
Period tak teratur.
Berat Badan naik je mendadak & tak dapat dibendung.
Cuba pakai Premium Beautiful for 1 week.
YES!! Period. Then bleeding pulak non-stop for 10days.

Refer Pakar Sakit Puan., katanya could be FIBROID!! Oh Tidakk...Takutnya

Akhirnya bleeding heavily. Admitted.
Rupa2nya betul ada 2 ketul FIBROID, 1 dalam 1cm, lagi 1 dlm 0.5cm


Alhamdulillah, dengan pemakaian PB (SECARA KEBETULAN JUGAK KOT) dapat kesan awal coz melalui scanning pun Doktor tak kan dapat detect FIBROID tu sebab kecik sangat.

To my dear ladies readers out there, Pakai PB untuk kesihatan tau! It can helps u for early detection and merawat.  Jangan cuba simpan penyakit dalam badan.

Kalau ada umur, lama lagi nak guna tau.. Ingatlah mereka yang tersayang: suami tercinta, ibu bapa yg dikasihi, anak-anak yang comel serta mereka disekelilingmu.

Btw PREVENTION ALWAYS BETTER THAN CURE.

Syukur Alhamdulillah Pn Y dapat detect Fibroid beliau diperingkat awal


MAHAL? TAK MAMPU? SIHAT LAGI? DAH KURUS? XPERLU KOT??

Ada skim ansuran yang membolehkan semua wanita di luar sana mampu milik PREMIUM BEAUTIFUL.

Kepada para suami yang sayangkan isteri bolehlah belikan 1 set utk isteri anda.
InsyaAllah..kita usaha, ikhtiar,berdoa & bertawakal demi kesihatan dan kebahagiaan rumahtangga.
Amin





         


Kepada yang berminat nak dapatkan PB, boleh PM/SMS saya (019-2784580)

Page : Jom-Hargai-Kesihatan-Anda

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78