HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Nov 2012

Promote Blog Puteri Kasih 2013

Bloglist Puteri Kasih 2013

 

Siapa Puteri Kasih ni? Meh Klik SINI

Salam awal pagi sabtu 24/11/2012 semua.Rutin harian..singgah ke blog kawan2 baru dan paling tak tinggal kawan2 lama. Maka terjumpa lah slot Puteri Kasih ni. Saya promote bukan dapat duit upah ye kawan2..hehe. Tapi tak salah rasanya memeriahkan sambil tolong kawan2 blog kan? Macamana rasa if kita wat segment tapi tak dapat sambutan? Sedih kan. Tambahan pula blogger baru macam saya ni orang pun tak kenal lagi. Tujuan nak join ni agar saya tersenarai dalam list 2013 Puteri Kasih sambil2 saya pun nak tambah kenalan.Apa pun TQ kepada semua yang sudi singgah sini. Join jangan tak join

 Cara nak join teramat la simple.

1) Korang tak perlu buat entri bagai, just tinggalkan url korang je kat bawah komen ini. Namun kalau ada yang sudi nak promote tentang bloglist ni dalam entri korang, sangatlah di alu alukan.

2) Selepas meninggalkan URL BLOG korang di komen nanti, korang hanya perlu menjawab dua soalan ini:
a) Apa yang korang suka tentang blog puteri?
b) Apa yang boleh puteri lakukan untuk memperbaiki blog ini? 

 (segala kritikan diterima dan andainya difikirkan sesuai, akan puteri perbaiki)

 Tarikh Tutup : 22 Disember 2012 

2 comments:

  1. terharunya..fuza sudi buat entri untuk promote :)

    nanti puteri review balik yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem :)
      Moga dapat tambah kawan2 and tukar2 info

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78