HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Nov 2012

Saya mencari-cari usha Handphone apa terbaik antara Samsung Galaxy SIII atau Samsung Galaxy Tab2

Saya mencari-cari usha Handphone apa terbaik, ada cadangan??

Salam semua.
Entry kali ini memang memerlukan pandangan serta nasihat kawan2 blogger.
Hp saya dah 2bulan nazak. Bukan saje nazak, tapi dah total lost.
Maka sudah masanya rasanya untuk saya dapatkan handphone baru.

Zaman sekarang hp memang sangat penting. Bukan sahaja untuk contact atau untuk org hubungi kita tetapi videokol, facetime, facebook antara medium untuk kita berhubung dengan dunia luar.

Tambahan pula suami saya kini dah mula bertugas di luar negara untuk tempoh 3 tahun maka handphone lah perantaraan antara kami dan anak2 untuk menghubungi beliau yang hanya boleh balik 3 kali je ke Malaysia dalam setahun {Mood sedih la pulak...:( ...}

Selain dari itu hp jugalah medium untuk saya meluaskan info business sambilan yang saya ceburi.

Fuhh..pening juga nak pilih coz banyak bebenor jenama handphone sekarang.

Ok antara yang ada dalam hati dan fikiran saya ialah :
1) Samsung Galaxy SIII atau 
2) Samsung Galaxy Tab2


Samsung  Galaxy SIII


Samsung Galaxy Tab2

  
Tolonglah bagi pandangan dan komen anda ye..
Sangat2 saya hargai pandangan anda semua.
Earlier thanks to all yang sudi beri info.

6 comments:

  1. walaupon yaya pkai hp mura n xberminat dgn hp canggih tp rase smsung tab tu ok kot..heee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq for ur advise yaya..
      Fuza tgh sangat blurr...
      Both pun nampak macam ok..
      waduh

      Delete
  2. s3...of coz..sbb i dh guna s2..terbaek..n friendly sesangt!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq for the pandangan..sangat2 di hargai..
      tengah buat bandingan ni..
      keperluan dan kemampuan!!

      Delete
  3. Saya baru pakai S3 tak sampai seminggu
    dan android phone pertama saya,
    pada pandangan saya kalau banyak surfing internet
    elok guna tab 2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks thomas..
      now saya bertambah blurr
      ada yg cerita pasal bandigan size..bandingan spec..bandingan keperluan..
      saya masih tak decide..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78