HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Nov 2012

Segmen Bloglist Disember Ice Princess

Banner

Salam semua...
December 2012 ni semangat nak join segment tengah membara.
Tengah merajin2 kan diri
Tak rugi pun..
Seperti biasa..sebab2 saya join ialah support rakan2 blog.InshaAllah
Selain dari itu..tujuan saya join ialah untuk menambah sahabat2 di blog alam maya ni..

Ok..macamana nak join? KLIK LAH DEKAT SINI !



kelebihan :
1- akan diblogwalking setiap kali pihak penganjur online..
2- dipromote bukan sahaja di fanpage facebook, malah juga di google plus..
3- semua peserta yang terlibat akan direview walaupun tidak berjaya menjadi ahli bloglist aku :)

syarat :
buat satu entry dan letak banner kat atas ke dalam entry tersebut..
kemudian, linkkan ke entry ini.
sesudah itu, copy link entry dan paste kat bahagian komen pihak penganjur segment ni!..


Sonang baitu...
Jomlah join :)
Jangan lupa KLIK SINI





6 comments:

  1. Replies
    1. Tq sis Feza..
      Saja bagi sokongankat kawan2
      Feza tak join?

      Delete
  2. terima kasih kerana sudi join.. http://zafarah.blogspot.com/2012/11/pemenang-segmen-bloglist-disember-ice.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      Fuza tersenarai dalam PEMENANG BLOGLIST DISEMBER ICE PRINCESS & BLOG REVIEW..

      TQ Zizie

      Delete
  3. dtg dr segmen yg sm...jom singgah blog sy...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-disember-ice-princess.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78