HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Nov 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://4.bp.blogspot.com/-KwMfq90aDpg/UK_2N4ww7GI/AAAAAAAAQBU/ZvrbymQBtsQ/s1600/followblogwalkingmialiana.gif
LINK GAMB AR Klik sini


Minggu ni saya dapat mood nak join segment di blog kawan2.
Tujuan join nak tambah kenalan sambil berkenalan.
Kali ni Segmen di anjurkan by Sis Mia Liana. 
Siapa nak join sila KLIK SINI


Buat masa ni blog saya ada seramai 325 orang follower . Alhamdulillah.
TQ kepada yang dah sudi follow saya coz blog saya tak lah meletops macam blog uols semua. Saya baru nak belajar, kalau salah tolonglah tunjuk kan yer.

fuzamusa.blogspot.com
Apa yang saya suka dengan  Blog sis MiaLiana ni..dia rajin join apa je segment rakan2 di blog.
Contohnya Segment tambahkan follower di blog.
Entry Banner pun banyak.
Blogwalking pun rajin gak sambil komen kat entry saya. TQ ye sis. 
 Best lah coz u support kawan2.


Harapan saya agar follower saya juga akan bertambah.  Jauh perjalanan luas permandangan. Berkawan biar ramai musuh jangan di cari.





WITH ONE SMILE YOU WILL GET A SMILE AS RETURN

Jom kawan2 ramai2 join segmen sis MiaLiana ni. 
Tarikh tutup nak sertai segment ni ialah 8 December 2012

36 comments:

  1. assalam and good morning fuza :)
    saya pengikut yg ke 326 :D
    tak pe. lelama nanti, pengikut mesti ramai ;)

    hey, da derma klik g+1 untuk segmen menang iPhone 5 tu tak ?
    how klik ada kat dalam tu sama :)
    terima kasih ya fuza ")

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..
      tq follow sini

      Oh.iPhone 5?? Nak nak nak...

      Delete
  2. insyaAllah kalau ada masa saya join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis...
      Moh le kita reramai join..ada masa lagi ni..

      Delete
  3. singgah jenguk fuza dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi miz Ruha
      Good luck to us..hehe

      Delete
  4. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi jenguk blog Fuza
      InsyaAllah...akan di jenguk soon :)

      good luck yer

      Delete
  5. Sy follow pn fuza...semoga mendapat ramai follower :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sha... tq sis
      I follow u too...
      Jom tambah kenalan :)

      Delete
  6. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ mR iSZ sUdi singgah sini
      InsyaAllah..saya jenguk nanti..

      Delete
  7. BW+FOLLOW cnie #330. .:)
    dtg dr segmen sma.. jmput ke blog sy pula.. :P

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    gudluck.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singah sini
      tq follow
      i will follow
      all d best to u too

      Delete
  8. salam fuza.. terima kasih sudi join segmen mia ni... entri penyertaan masih belum lengkap sebab tagline ^_^SMiLE SMiLE SMiLE *_^ tidak dilinkkan ke http://www.mialiana.com

    dah siap betulkan beritahu ya... tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      oh ok...tq for the information..
      akan di betul kan soon.

      Delete
  9. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi miss White gold :)
      ok ok..wil visit u soon..
      tq singgah

      Delete
  10. datang dari segmen yang sama :)

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    done follow & salam kenal :)

    ReplyDelete
  11. mia datang lagi... dah check dan entri penyertaan lengkap... terima kasih ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tq..
      Moga ada rezki :)

      Delete
  12. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah...
      nanti saya singgah ye
      all d best :)

      Delete
  14. salam , azwa datang terjah sini dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck..
      tq singgah..
      nanti saya follow yer

      Delete
  15. ehhhh2..akk pun join ..sy pun join hee :P slmt bersegmen kak fuza

    ReplyDelete
  16. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  18. bw dari segmen sama.
    Follow sini.. #366

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

    mai singgah mai.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. salam.. singgah dari segmen sama... follow sini lah. Jemput dtg blog~~ =)

    ReplyDelete
  21. ting tong! jalan2 n follow... :)
    http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78