HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Nov 2012

"SEGMEN:Jom godek-godek followers"

"SEGMEN:Jom godek-godek followers" 

1st of all TQ to  cIK farsya 
Kerana sudi tag saya. Itu pun secara kebetulan saya notis sambil2 BW petang2 wekend ni.

Kenapa saya join? 
Sebab tak salah rasanya kita tambahkan kenalan serta bertukar2 info di blog.
 Manatau dari sini empayar sahabat kita akan tersebar :)



Kalau ada yang nak join segmen dengan niat nak tambahkan kenalan, meh join segment cepat & sila lah klik SINI  

Buat masa ni jumlah follower saya ialah seramai 308 orang (sila refer kat bawah) Alhamdulillah, tq uols yang telah sudi jadi kawan saya.

  
Harapan saya agar blog saya ni sentiasa mendapat sokongan pembaca2 blog di luar sana. 
Tak kira lah berapa ramai yang bakal jadi follower Fuza asalkan anda sudi jenguk2 sambil bagipandangan di ruangan komen saya. Kalau dapat tambah kawan2 sepuluh orang sehari pun dah happy rasanya.
Lagi ramai jadi kawan..lagi meriah dunia blog ni ye tak??

Untuk segment ini saya nak tag rakan2 blog yang baru dan lama.


Terima Kasih semua yang sudi baca entry ini..juga tq kepada yang join :)
Thanks juga kepada penganjur program  *_^

@> - - - - - Fuza 
   

8 comments:

  1. thanks tag.. nak tahu cmne nak main segmen ni? aku tak fhm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. no wori...
      so easy..
      tujuan segment ni utk tambah kenalan di blog anda
      Just klik pada arahan "klik sini"..
      di situ ada arahannya..
      selamat bersegment..

      Delete
  2. singgah sini.. dtg singgah blog risu ye.. :)

    http://dawnfantasy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Miss Risu..

      jom follow :)

      Delete
  3. singgah + follow..dari segmen yg sama :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal...
      Tq sudi add.. will add u..
      bagus juga segment ni kan :)

      Saya pun join segment ni

      http://fuzamusa.blogspot.com/2012/11/segmenjom-godek-godek-followers.html

      Delete
  4. hi,come n join my GA http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. q for the invitation ..
      InsyaAllah akan menjenguk :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78