HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Nov 2012

Semangat 1 Malaysia

Entry kali ni bukan pasal Pilihanraya.
Bukan pasal politik.
Bukan pasal parti pembangkang.
Bukan juga pasal bodek.hehehe


Tapi kali ini saya nak share tentang semangat 1 Malaysia yang di tunjukkan oleh beberapa rakyat tempatan kita. 
Mungkin patut di beri hadiah kepada mereka ni.

 Tu dia... hebat tak?? Penuh kereta di hiasnya.


Semangat 1 Malaysia kan? 
Ada tak antara anda yang sanggup ambil initiatif untuk menghiaskan kereta milik persendirian hingga ke tahap ini atau lebih dari ini??

12 comments:

  1. belum tergerak hati sampai ketahap itu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. saya pun belum tentu lagi

      Delete
  2. hias tu hias juga..tapi keselamatan perlu diambil kira kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. stuju...
      sat g ada yang reverse sondol tiang..

      Delete
  3. Replies
    1. Akak pun belum tentu lagi semangat mcm ni..
      How about u sis??

      Delete
  4. peh!! memang semangat habis lah.. tapi macam bahaya je tengok. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. riso tak nampak org kiri kanan...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78