HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

21 Nov 2012

Wordless Wednesday Nov 21st

Anakanda 

Anakanda yang tiada tandingan nilai berharganya dalam hidup ku






10 comments:

  1. anak adalah anugerah tiada harganya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong..
      Rezki masing2..
      Ada org kaya duit ringgit..tp tidak dapat beli semua kebahagiaan dalam dunia ni..
      Alhamdulillah...Anak2 Fuza sihat2 dan happy tengok anak3 membesar

      Delete
  2. Helllo my friend good night
    smile...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi PPP..
      long time no hear... hope u r doing fine..
      Smile is the best medicine :)

      Delete
  3. alhamdulilah rezeki Allah,,comel2 semuanya kak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...tq..bersyukur sangat. Rasa cepat je dorang dah besar...

      Delete
  4. hencem2 n comel je boy n girl tu..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULILLAH..
      tq cik yaya atas pujian itu
      Semoga mereka akan menjadi anak yang soleh dan solehah
      Amiin

      Delete
  5. Anak memang anugerah yang paling bernilai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ Mummy Adriana...
      tak terkata happy dengan kerenah anak2 ni kan...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78