HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Dec 2012

Alhamdulillah.dapat BONUS Dec 2012 SACHS pulak jadi pilihan hati

Location :  F-091 First Floor, Mid Valley

Buat ajer...
Itu lah yang saya akan jawab jika orang tanya, macamana, bagaimana, dan macam2 soalan berkaitan business part time saya.
Alhamdulillah, bulan November 2012 ni adalah sikit rezki. 

Maka untuk menampakkan kenangan dari hasil kerja sendiri maka saya telah membeli sebuah handbag yang simple je, brand SACHS.


 Ok tak?? Boleh la kan.. Buat tukar2 handbag.. Tukar2 style. Boleh jadi sling bag juga ni. Ada tali panjang juga.




Ni yang trademarknya ni... Merasa la jugak nak tukar2 handbag tiap2 bulan.

Syukur sangat2.


Kepada yang diluar sana nak jadi rakan niaga dan nak dapatkan BONUS tiap 10hb pada tiap bulan, jom lah pm/sms saya 019-2784580

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78