HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Dec 2012

BBPlus Kolagen Kepentingan dan Kesannya.. Saya puas hati


Ini saya :), Fuza Musa
Berposing di kenduri my dear cousin, Hasnida Hashim pada 8/12/12.
Saya memang suka bergambar. 
Apa yang nak saya kongsikan hari ini ialah tentang kesan pengambilan BBPlus Kolagen.

Kenapa kita perlukan supplement Kolagen tambahan?


KESAN KOLAGEN KE ATAS BADAN
  • memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
  • memelihara kelembapan kulit
  • menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
  • menguatkan otot dan tulang
  • membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)
  • memelihara  kelenturan sendi
  • mengurangkan keradangan(inflammation)
  • memberi tenaga
  • membantu pola tidur
  • memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf
 

TANDA TANDA PENUAAN
  • kulit kusam
  • tak bermaya
  • tiada seri
  • kulit kedut dan mula kendur
  • pigmentasi kulit 
  • cepat letih dan lesu
  • sakit badan dan sendi
  • mudah lupa
  • kurang penglihatan





Gambar di atas semasa saya dan Nida hadir ke majlis kenduri kahwin Dato Irmohizam, juga our cousin in year 2009.
Lihat saja pada rupa paras kulit saya apabila dibandingkan dengan gambar di bawah, iaitu gambar current tahun 2012.

Alhamdulillah..sekarang muka nampak lifting kan..tengok lah tang pipi yang naik masa senyum tue..hahaha..perasan sendiri plak ni.
 Tak nampak kusam walaupun tepek2 bedak je.. sukanya saya.
Yang penting kulit makin licin.
Jeragat makin pudar.
Letih2..dan penat makin kurang
Kesan2 kulit menggelupas kerana alergik pun dah pulih..
Alhamdulillah..




Jom dapatkan BBPLUS KOLAGEN anda sekarang
PM/SMS saya 019-278 4580

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78