HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Dec 2012

Cuti Hari Natal 2012 Part1

Christmas Holiday. Where to?

Saya tetiba dapat mood nak outing. Tapi nak kemana yer??
Hah..teringat nak kemas2 baju2 lama. 
So kena cari container.
Dan niat nak buat Durian Crepe weken ni...
So CARREFOUR tempat sesuai nak cari semua ni.
The nearest terletak di Subang Jaya.
Lets go...anakanda semua with my parents pun join.

 Seawal lunch kami sampai. Parking di Carrefour ni FREE for the 1st 3hours.
 Next hour RM1..setiap 1 jam. Berbaloi lah kan..


Ok dah sampai di zon yang di cari2 iaitu bahagian kotak2 plastik tuh. Sambil2 tu Aina dah berjaya grab 1 buku latihan Jawi.. Layankan aje budak yg bersemangat nak masuk sekolah ni.

Ingatkan boleh ambil and terus chow.. Rupa2nya kena pilih2 jugak ler.. Coz kena tgk tutupnya padan tak..Bekas tu pecah ke..

 Hahahaha..gambar candid by anakanda Aiman. 
Tengok lah muka saya yang ketara bengang tu..
 Mak pun tolong cek sama (Mak pakai tudung hitam tu)
Dah le berat, kat situ tak ada plak orang yang nak dipanggil untuk tolong angkatkan. 
Jenuh weiii...


 Akhirnya..decided! Mauk troli terus jangan fikir panjang dah.
Bekas mcm ni bagus ekceli. If simpan barang guna kotak nanti tebuk dik lipas or tikus.
Lagi satu guna bekas ni boleh nampak apa yang kita simpan kat dalam tu. Tak perlu nak punggah satu kotakkan.
Harganya pun berpatutan mengikut size. Ada yang beroda dan ada yang tidak.
Ikut pilihan masing2 yer.



Aktiviti seterusnya..
Market yang terletak di tingkat bawah sekali.
Lalu kedai Jambu potong..Rembat dulu yer!! hehehe

Ish posing plak erk.. hehehe.. Sebungkus RM1.60. Air jambu RM2.00.
Belilah sebungkus seorang.
Huh..tak cukup. Jom beli lagi. 
Sila beratur yer..hehehe


Hah next..acara mencari Whipping Cream.
Jenuh jugak le nak cari. Kat Giant, Tesco nan hado!!
Yess!! Tu dia bahan untuk durian crepe ku.. 
InshaAllah nak menebar goyang gerudi Inul weekend ni.


Next...jom ke Subang Parade.
Jumpa di Part 2

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78