HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Dec 2012

DECEMBER 2012 IS HERE


Selamat Datang 1 December 2012.

Apa yang menarik sangat December ni?

1st..: December adalah bulan terakhir dalam kalendar.
2nd : bulan December ialah bulan untuk membuat persiapan persekolahan anak-anak.
3rd :December ada banyak wedding nak kena hadir
4th : December akan tamat maka Januari akan muncul... Count down untuk macam2 perkara..my birthday, persekolahan anak2 terutama my dear princess yang nak masuk ke tadika for the first time, count down to visit Bandung, InsyaAllah
5th :December ada yang akan dapat bonus, jangan lupa belanja saya ye
6th : December nak g refresh driving
7th : December ada birthday my 1 and only bro Shahir Redzuan Musa, and also wedding anniversary my beloved parents.
8th : December juga lah ada SALES sempena xmas... Must grab!!!
9th : December jugak le..tak sabar nak tengok bonus/income business. Alhamdulillah

Di atas adalah antara yang penting. While go along the month..pasti ada lagi situasi penting.
Will update soon.







10 comments:

  1. terasa terus nak buat entry hal Desimber ni, banyak aktiviti kita lakukan pada bulan ini. Very nice...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..hujung tahun..dapat bonus ..g jalan2

      Delete
  2. wahhhh dah ada schedule siap2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ikutkan til March 2013 dah ada program wedding..

      Delete
  3. heheh wah penuhnya jadual kak fuza=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis Feza..
      Ni pun tak penuh lagi..
      Hanya sebahagian

      Delete
  4. jgn lupa besday sy...hehehe 15th December....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..ada jamuan ker? Kirim lah kek sepotong :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78