HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Dec 2012

Istimewanya 12.12.12 pada traffic blog saya

Alhamdulillah.
Bersempena tarikh 12.12.12 semalam, tiba2 traffic blog saya meningkat dari kebiasaan yang hanya 300 viewer, terus meningkat hampir 440 viewers as at 11.30pm.



 Tak de lah havoc sangat. 
Bukan niat nak menunjuk atau poyo gedik bak kata budak2 zaman sekarang.
Tapi ini satu pencapaian terbaik bagi saya  yang baru berjinak2 dengan dunia blogging.
Tq kepada semua yang visit bw ke blog saya.
Yang komen.
Yang follow.
Yang tag.
Yang setia menjerit di shout box.
Yang sudi klik-klik iklan Nuffnang.

TQ juga kepada yang mencari2 dan mengena kepada keywords yang power dari blog saya..
(power ker?? hehe) 

Tanpa anda semua apalah sangat blog saya..



TQ to Nuffnang kerana dengan adanya info2 begini maka kita akan dapat
  • info tentang pencapaian blog kita  secara kasar di manakah kedudukan blog kita di mata blogger2 di luar sana
  • info tentang waktu bila yang traffic mengundang ramai viewers. Maka masa itu lah yang sesuai nak wat entry
  • info tentang apa yang orang di luar sana cari dari blog anda melalui KEYWORDS.
  • info tentang siapakah pembaca blog anda? dari negara mana? Sangat penting coz bahasa adalah medium komunikasi.
  •  
Selamat berblogging semua.

6 comments:

  1. Samalah kita FuZa...12/12/12 pageview first time naik 400++..Congrates to u~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesama.. Moga2 berkekalan bkn pada 12.12.12 aje..

      Delete
  2. Replies
    1. terharu kerana ada juga yang sudi singgah :)
      tq Cekodok Manis

      Delete
  3. Replies
    1. peeja...
      ok lah.. 1st time tu..
      happy la jugak

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78