HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Dec 2012

Kekecewaan TERUBAT.. Alhamdulillah Traffic meningkat






Alhamdulillah..
Walaupun semua dok sibuk kecewa due to kekalahan Skuad Harimau Malaya menentang Gajah Putih semalam...namun saya tersenyum happy.

Kenapa?
 Bukan buang tebiat or syok sendiri..hehehe

Baru je online and semak info di Nuffnang
Wow..traffic semakin rancak.
 Viewers sudah  pun mencecah 566 orang pada 13 Dec 2012.
Alhamdulillah

Uols semua layan je lah ye entry happy sesangat saya ni
Bukan la macam jakun ke apa.. Yelah uols semua sure dah cecah ribu riban viewers. 
Saya ni baru 1st time. Selama ni cuma 200 to 300 je yang paling banyak.
Sejak 12.12.12 traffic meningkat.

Tq kawan2 semua.




 Prinsip saya dalam dunia blog ni simple, kongsi info, kongsi cerita. 
U datang berkawan saya g bw follow and klik2 iklan coz itu lah antara tujuan sampingan blogging bukan?



 Lihat sahaja perkembangan blog saya as per chart as above.
Viewers memang ada cuma seronok sangat semakin hari semakin ramai mula mengenali  blog Fuza

Kalau ada BE dari Mr. Nuffnang lagi lah tersenyum tersengih saya kan..



Semoga anda semua terus sudi singgah ke blog saya.


4 comments:

  1. banyak la tu... tapi pelik.. awat visitor dengan UV tu ketara sangat beza.... :)

    cite pasal BE saya klik 1 iklan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      saya lagi la tak tau, hehehe
      TQ sudi2 singgah n klik2

      Delete
  2. Replies
    1. tq tq..sokongan anda semua sgt2 dihargai :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78