HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Dec 2012

Lepak seharian at KLCC with dear cousins

Selamat malam semua.
Ni sambungan entry Marathon Wayang.
Lambat plak sambungannya.
Sowi..macam2 hal kebiziannya.

Ok seawal jam 10.30 pagi saya sampai di KLCC.. hah..dah macam tukang bukak pintu KLCC plak erk.
Tujuan datang awal2 coz nak g collect tiket yang dah di order secara online malam sebelumnya. Kang tak pasal2 kena cancel plak kan. Lagipun sampai awal tak de la kalot2 sangat.

 Dah setel..maka, perut pun dah berbunyi-bunyi. Yang terdekat dgn TGV Cinema ialah McD. Maka melantaklah set breakfast disini sementara menunggu adik2 sepupu sampai. Anis, Asyikin and Zati, semua ni adik sepupu dari sebelah family suami.

Hah.. depa mai lambat!! hahaha..nak kena saman ni. Dok kat KL je lambat. 
Sampai2 je terus tepat 11.30 dah kena masuk pawagam. Nasib saya dah beli set popcorn siap2.
Cerita tu memang menarik. Best!!

Sebelum nak pi makan..meh posing dulu.. Tq to akak yang lalu lalang tu.. tolong snapkan gambo kami :)
Makan punya pasal..kami memang tak tolak tepi ye.
Moh la layan tengok acara posing dan makan.hehehe

 Hah saya as usual akan cari western food. Spaghetti meatball..nyum nyum
  
Zati @ Kak Chik..mai dari Penang ni..coz 3hb Dec dia ada Konvo kat UiTM Shah Alam. Dia dgn makanan nasi salji apatah namanya.. Xsure.

Ni Syikin dan kakaknya Anis. Hah..memang tak kurang hebatnya dengan menu memasing. Sekali-sekala kami outing reramai. Itu pun tak cukup ahli lagi ni.. Ramai yang tak ada ni.


  Jenuh gak le tawaf KLCC.. maka masa yang di nantikan..
POSING lagi..hehehe.. Sporting aje kami.


 Posing kat luar KLCC plak.. Hah, ada plak pot rusa nak terbang ni. Nasib lah ramai orang. Kalau tidak harus saya pun nak naik kereta rusa ni..hehehe..

 

Ni namanya posing dah letih. Dah nak balik dah masa ni. Hujan lebat baru reda.  Hah tu wat bukti we was here at Suria KLCC
 
Ok..balik time!!
Movie pun dapat tgk..
Makan pun sudah
Tawaf sampai kaki melecet
Posing pun dah setel
BALIK jom.. LRT aje..senang..tak jam..
Tak de shopping apa pun. Just puding caramel saya tapau for the kids yang tinggal kat rumah.
 
Next time kita lepak2 lagi ye.


2 comments:

  1. best nye jalan2, hanna dok rumah je membesorkan perot..huhu~ T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee..
      akak ni dah lama sangat dah dok umah..bowink la plak
      hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78