HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Dec 2012

Menu simple mudah dan murah Nasi Goreng Sardin


Malam ni malas nak keluar rumah.
Nak menonton football match.
Hujan lebat kat luar tuh.
Makanya perut pun menyanyi-nyanyi kelaparan.
hmm kalau buat cucuq pun sedap ni.. 
Tapi malam2 ni harus nak makan nasi..apa kata kita cuba sesuatu yang baru..

Dapat senarai resepi baru semasa klik-klik Iklan Nuffnang yang siarkan iklan SARDINES 

Sardines Fried Rice in Japanese Style

Cubalah resepi ini.. Gantikan labu dengan lobak pun sedap.  

4 comments:

  1. Replies
    1. Senang aje..mcm masak sardine..tp semua gaul je dgn nasi tu..nak sedap tambah la udang HARIMAU.. ehehehe

      Delete
  2. simple n nmpak mcm senang nk buat ni =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78