HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Dec 2012

Nieda Hashim is Getting Married Part 2

Sambungan bahagian 1...

Ok dalam entry ke2 ni cerita sekitar di masjid.

 Once semua dah siap sedia.. Kami pun gerak ke masjid for acara Akad Nikah.
Most of the tetamu adalah keluarga terdekat both family.
Pakcik, Makcik, sepupu, tok nenek sedara.
  

Huh..pengantin sampai dalam pukul 3.30 petang. Lewat skit dari program asal due to masalah2 yang tidak dapat di elakkan. Tok Kadi dah ready waiting for them. Sampai je terus dok ngadap. Berdebar2 la ye..rasakan uols..hehe



  Masa ni tangan dia sejuk beku..hehe.. so tetiba rasa nak snap gambar tangan ni buat kenangan.



 My abah in baju melayu purple with my cousin Ijam @  Dato Irmo sebahagian saksi bersejarah.



Acara akad nikah di lakukan sendiri oleh my uncle, Pak Chim. Maklumlah, anak sulong dia yang kawin. Maka elok sangatlah walinya yang menikahkan anakandanya kan..


 Acara membatalkan air sembahyang. Simple and sweet :)
Masa ni saya pun dah macam paparazzi..dok snap ambil gambar..Tapi gambar saya mesti lah kena snap jugakkan.. hehe..
Untuk buat kenangan satu hari nanti


Selepas acara akad nikah, kami terus balik ke rumah untuk acara MAKAN!!! 
Sambil2 makan, ada juga acara dari kumpulan kompang.
Tengoklah anakanda saya, Aina, dia pun sibuk dengan kumpulan kompang.
 



 *********************************************************************


SELAMAT PENGANTIN BARU HASNIDA & HELMI

 *********************************************************************
Ok..acara posing2 tepung tawar kita cerita dalam enrty part seterusnya ye..

TQ kerana sudi membaca 

6 comments:

  1. Simple but nice..Alhamdulillah..Congrats to both of them..=)

    Hi! Sy nk jmput kamu utk view 1 blog ni, QIOS. Ada mcm2 kt situ. Arts,preloved,accessories,tips and lots more.Dorang ada buat contest juga.Boleh view n scroll bwk skli,ade banner cntest.Jom!
    www.qiostestblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. slmt pgntin bru jg buat mereka ye..^_^

    ReplyDelete
  3. ayu tag awak..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokey.. menuju kesana skrg :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78