HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Dec 2012

Premium Beautiful, BBPlus Kolagen : Name Card dah siap


Seperti semua ketahui saya ada buat part-time business. Ok if tak tau now saya bgtau.
 Saya agen Premium Beautiful Korset BBPlus Kolagen Drink, BioEver, Minuman Garam Buluh Penapis Bio Aura dan banyak lagi product2nya.
Makanya BUSINESS CARD sangat penting.

Bukan untuk menunjuk2..bukan untuk poyo-poyo bak kata budak2 zaman sekarang.
Tetapi pada saya business card ni adalah medium yang mewakili diri saya.
 Kena lah vesatile menarik dan penuh informasi kad tu. Ianya juga berfungsi as silent marketing medium to stranger.

InshaAllah... jika rezki kita telah di tulis..pasti ada dimana sahaja. Yang penting kita kena usaha berdoa dan bertawakal. Amiin

My name card. Ok tak? Style tak??

 
Front View

 
Back View

Kalau ada antara kamu yang nak flyer dan name card saya silalah tinggalkan alamat surat menyurat anda.. Nanti saya poskan ye.. 
Ni khas kepada yang serius nak kan maklumat ..
TQ kepada yang sentiasa memberi sokongan

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78