HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Dec 2012

Segmen Blogger Muslimah

 Segmen lagi...saya join dengan niat bagi sokongan kepada rakan2 blog.
Supaya dapat kenalan baru dan mana tahu dapat tingkatkan traffic kot-kot Nuffnang pandang terpikat dengan blog saya..hehe
 
Cara Penyertaan :
  • Terbuka kepada blogger muslimah sahaja

  • Follow blog ini * supaya senang untuk terima update tentang segmen ini tapi tiada paksaan

  • buat satu entri bertajuk "Segmen Blogger Muslimah". simple pun tak pe :)

  • tag 2 orang rakan blogger. Kat sini saya tag Athirah & Sha

  • dan copy url entri tersebut dan letakkan di bahagian komen Blog Syafiqah
 due date : 25 disember 2012 jam 11:30 pm

Tq to Ieta coz tag saya :)

5 comments:

  1. thanks akak (^___^)
    xfaham la dgn segmen ni,,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...senang aje...dia swuh follow..
      then tag kwn
      pastu alert dia..
      hehehe simple sangat2

      Delete
  2. Terima kasih tag sy.Dah dekat due date ni.InsyaAllah sy join.Simple je. :)

    ReplyDelete
  3. jemput join
    http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/08/happy-blogwalking.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78