HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Dec 2012

Segment :Pencarian Blogger Baru

Salam menjelang weken semua.
Malam ni tak ada slot Adam dan Hawa. 
Maka spend masa berbw kesana sini.. balas kunjungan kawan2.. Baca entry.
Terpandanglah ke segmen yang di anjurkan by Niera.
Syarat paling utama :follower below 1000/seribu orang.
Saya sangat memang layak.
Jom lah uols join.
Menang tak menang itu bab no2.
Yang penting siapa yang join tu jgn lupa la promote saya as referral yer :)









Follower saya setakat hari ini telah mencecah sebanyak 402 orang. TQ uols



Syarat Utama
  • Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang
  • Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH
  • Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dengan tajuk "Segment :Pencarian Blogger Baru" dan link kan ke sini
  • Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.
  • Letak link entry anda ke kotak komen
  • Top Referral bakal menerima hadiah misteri
  •  
  • Tarikh akhir > 31/12/12 23/12/12 [tertakhluk kepada perubahan]

    JOM LAH KITA JOIN RAMAI2

18 comments:

  1. Replies
    1. gud luck.. btw, done follow u

      Delete
  2. blogwalking sini dan follow tengok rakan punya segmen
    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. gudluck kak fuza,,moge follower akn btambah ramai2 nnt =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. peeja tak join?
      Jom lah meriahkan majlis

      Delete
  4. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 409 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  5. Salam.dri segmen same..done follow,,follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking sini dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. salam …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

    ReplyDelete
  8. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :0

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. segment yg sama.. done follow awak.. salam perkenalan^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html#comment-form

    ReplyDelete
  10. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal senarai 10..
    datang komen dan follow sini,
    feel free to visit mine :)

    ReplyDelete
  12. dari segmen sama..done follow sini.

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. SALAM PERKENALAN :)
    Btw nice blog lorl ...

    + done follow ur blog

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78