HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Dec 2012

The Hobbit: An Unexpected Journey 26 Dec 2012

Salam sejahtera semua.
Seperti tajuk entry kali ini..sememangnya sangat tidak diduga our outing pada kali ini.
Sebenar-benarnya nak mencari barang dapur.
Tetapi saya just cuba jenguk-jenguk di GSC di Paradigm Mall, mana tahu ada cerita yang menarik dan sesuai untuk tontonan sekeluarga.



Wow..sangat kebetulan. At 2 pm, The Hobbit: An Unexpected Journey (P13)...3D.
Memang ok lah sangatkan coz masa sampai tu baru pukul 1pm. 
So sempat nak bawa anak3 makan dulu



Pada mulanya nak bawa anak-anak minum Di Teh Tarik Place.
Dukacitanya breakfast setnya hanya till 11.30. So tak jadi nak bersantai disini.

Hah..pot ni ok kot coz ala-ala sekadar nak lapik perut.
Pancake House.

Ok kami order set ni consist Spaghetti, Tuna sandwich, sup and 3pcs pancake comes with butter and honey. Untuk kami berempat, cukuplah..kenyang uols.
 Tu dia..depa tengah membedal pancake. Selalunya tak suka, so ni 1st time for them..Licin!!!

Kami yang in pink dah siap makan..posing ler..apa lagi


Ok..almost 1.45pm
Kena gerak ke cinema as wayang start 2pm.
Sila cek tiket dulu.

Ok...cermin mata pun dah pakai. Semangat nak tengok ni
Jom semua g tengok.
Best jalan ceritanya.. 
Selamat Menonton :)



4 comments:

  1. akak best tak citer tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pernah tengok Lord Of The Ring sebelum ni sure lagi best and faham
      Best sangat...

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe...dah lama tak layan tgk movie

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78