HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Dec 2012

Time to Shine FREE PHOTOSHOOT @ Paradigm Mall Kelana Jaya

Salam Hari Isnin semua..
Bagaimana 1st day of the week uols? Lemau? Happy?
Hari ni nak sharing pasal FREE PHOTOSHOOT di Paradigm Mall, Kelana Jaya Selangor.

Actually my purpose pergi sini ialah untuk shopping barang2 persekolah anak-anak saya.
Tetapi bertukar program apabila terpandang pada banner seperti di atas.
 Aina dah excited "pisesss. Aina  suka" dia kata.

Terpandang saya ke stage utama di tengah2 main lobby di Paradigm Mall.
Wahhh....ada sessi apa tu erk? Saya pulak yang over.
Terus turun menuju ke pentas tersebut.

ooOOooo.. Rupa-rupanya ada FREE PHOTOSHOOT kat sini. 
How to participate?
Just tunjukkan resit pembelian dari mana2 outlet di Paradigm kecuali dari TESCO.

What u need to do next??

 Registration Counter is here.. Beratur dekat sini untuk daftar dan ambil nombor giliran.


Kemudian kena beratur kat sini. Ikut giliran yer... For us we came early..so tak de lah kena 1 lama sangat.

Next sttep ialah dressing room. Tu dia..rambut pacak in d making

Yang gurl ni harus lah tepek2 bedak..Aina memang suka aje bab2 make up ni.. Mak nya pun gitu..Tak dapat nak nolong..hehehe


Hah..Aina pilih Princess Gaun Biru tu..so make up bermula.

Hair do in the making

Tu dia... Prince Charming Alif  *_^

 Hah... there u r my dear daughter... tengah touch up..

Princess Aina... Sweet je tengok gaya spontan dia tu











 Once dah snap2 posing tu... each of u will dapat 1 gambar 4R FREE...
If nak gambar tambahan...sila rujuk Price List tu yer :)

 
Atlast!!!
Her dream come true.. Alhamdulillah..dapat juga sampaikan hajat dia nak jadi "Piisess". 
Free plak tu

TQ to Paradigm Mall coz anjurkan program macam ni




4 comments:

  1. wah.... hehehe... bukan main lagi tu...

    aritu tgk muvi kat sana..life of pi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada utk org dewasa free photoshoot..harus mak dia pun join..hehehe

      Delete
  2. best jgk..tq for sharing..ate bila nk g paradigm tak tahu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. moh le reramai serbu chekgu..hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78