HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Dec 2012

Walaupun agak sibuk tetapi Traffic Meningkat. TQ NUFFNANG for the updates




Alhamdulillah... TQ to nuffNANG for the info and updates. 
Traffic blog saya tetap bz walaupun saya pun agak busy nak jenguk2 blog.


Dalam seminggu yang lepas saya agak sibuk dengan pelbagai urusan. 
Antaranya persiapan persekolahan anak, kenduri kendara dan juga terikat dengan aktiviti riadah bersama keluarga.



Walaubagaimanapun dengan updates dari nuffNANG, saya dapat tau info-info tentang status blog saya.
Walaupun viewers tak lah beribu riban, tetapi dengan seadanya ini saya sangat happy kerana ada juga yang sudi nak singgah.

Tq to uols semua yang menyokong..eceh..macam kempen mengundi  plak.





1 week comparison of my blog updates


Chocholate kat bawah ini untuk kawan-kawan blogger saya ..
Kalau tak kawan pun boleh ambil..lepas tu boleh kawan jugak kan..hehe
Ambil sorang satu ke..jangan berebut.. *_^







No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78