HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Oct 2012

Premium Beautiful Merawat Keputihan

Premium Beautiful Korset Merawat Keputihan


(Gambaran bakteria dan kulat merebak kedalam saluran faraj anda)





Ramai wanita termasuk diri saya menganggap keputihan itu adalah gejala yang normal dan akan sembuh dengan sendirinya. Tetapi saya silap! Keputihan adalah lebih jauh daripada itu...
 Tahukah anda bahawa keputihan terjadi disebabkan antara 2 sebab ini.
 Iaitu jangkitan bakteria seperti Bacteria Vaginosis ataupun kulat seperti  
Trichomoniasis dan Candida Albican.


Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk.
 Kulat ini mampu merebak keseluruh tubuh anda dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam badan anda.
Jangkitan bakteria atau kulat ini juga mampu merebak ke pasangan kita. 
Hasilnya organ seksual lelaki juga akan mengalami
 kegatalan, 
kemerahan,
 kesakitan 
dan juga kulit melecet.


Keputihan atau lelehan lendir yang keluar dari faraj wanita ada pelbagai sifatnya dan berbeza di antara seorang wanita dengan yang lain.

Keputihan biasanya berwarna jernih atau kelabu keputihan. Lazimnya, jika keputihan tiada berubah warna kekuningan atau kehijauan bermakna tiada jangkitan.

Sama juga jika keputihan bersifat berlendir dan tidak berbeku seperti susu basi atau berubah berbau hanyir, atau terdapat radang dan kegatalan pada faraj menandakan jangkitan.

Keputihan atau lendir faraj berubah akibat :-
 perubahan hormon,
 perubahan mental,
 jangkitan, ubatan,
 penyakit dalaman.

 Wanita mempunyai kitaran haid yang dipengaruhi oleh hormon.
Keputihan akan bertambah cair ketika ovulasi dan bertambah likat ketika hampir haid.
 Ramai sudah mencuba rawatan di klinik tetapi gagal...


Petua Tradisional

Cara Pertama
1. Ambil secekak pucuk pegaga dengan akarnya sekali dan bersihkan.
2. Kemudian anda rebuslah pucuk pegaga tadi bersama 2 gelas air bersih.
3. Masukkan sedikit garam kedalam air rebusan itu.
4. Setelah mendidih ,biarkan ia sehingga sejuk.
5. Apabila air rebusan telahpun sejuk,anda tapislah air rebusan itu.
6. Minum air tersebut 2 kali sehari.
7. Amalkan sehingga masalah keputihan dan rasa gatal itu sembuh.

Cara Kedua
1. Ambil 12 helai daun sireh dan bersihkanya.
2. Kemudian anda sediakan 1 liter air suam.
3. Ramas kesemua daun sireh tadi bersama-sama air suam tadi.
4. Tapislah air tersebut.
5. Gunakan air tapisan untuk mencuci bahagian alat sulit anda.
6. Selain dapat menghilangkan rasa gatal dan bau, petua ini juga dapat merapatkan kembali bahagian alat sulit wanita.
7. Lakukan sehingga anda dapat mengatasi masalah keputihan yang dialami.
Perhatian: Petua tradisional ini hanyalah alternatif untuk rawatan yang didapati dari orang-orang tua terdahulu. Bagaimanapun anda dinasihatkan berjumpa dengan doktor supaya tidak ada kesan sampingan dikemudian hari.

Tiada masa nak ikut  cara2 traditional???
CARA PALING MUDAH MASA KINI

“Bagaimana Untuk Menghilangkan Keputihan
Dalam Masa 24 jam?”
“...Kini, Bersedialah Untuk Mengucapkan Selamat Tinggal kepada Keputihan, Kegatalan Dan Bau Yang Kurang Menyenangkan!...”
Adakah Sebelum Ini Anda Mengalami Perkara Seperti Berikut:
Kegatalan pada kemaluan?
Selalu keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan disertai dengan bau?
Ketidakselesaan apabila “bersama” suami?
Terpaksa memakai ‘panty-liner’ tiap-tiap hari?
Anda menjadi kurang keyakinan diri dan hubungan anda dengan suami semakin dingin?
Jika JAWAPAN anda kepada persoalan diatas “YA”... Maka saya pasti kerunsingan dan keresahan anda terhadap perkara tersebut akan lenyap selama-lamanya dengan pemakaian "PREMIUM BEAUTIFUL CORSET"..

  
1. bahagian berenda:
- this part cover orang perempuan punya rahim
-tujuannya ialah untuk menstabilkan hormon rahim
-membetulkan kedudukan rahim (bagi ibu2 yang baru lepas bersalin)
- hilangkan strechmark selepas bersalin..


2. Jejaring di bahagian sulit
- fungsinya seperti bertangas ( juga sangat elok untuk ibu2 yang baru lepas bersalin..maklumla zaman moden ni mana nak bertangas2 lagi kan??)
- boleh tarik keputihan
- menjadikan haid keluar dengan lancar (merawat senggugut)
- merawat buasir
- merapatkan otot vagina (tak payah susah2 nak buat pembedahan nak bg ketat...)


3. peha 
- bahagian yang meliputi kawasan peha ni adalah untuk mengelakkan peha yang besar tadi bertemu antara satu sama lain..
-elak melecet
-hilangkan selulit di kawasan peha


4. renda di hujung girdle 
- untuk elakkan long girdle ni bergulung..dia akan melekap pada kulit peha..itu sebab kalau pakai premium beautiful ni rasa macam second skin..sbb dia kan pegang badan kita dgn kemas..

5. Love shape di bahagian punggung 
- menaikkan kedudukan punggung yang dah menggeleber tu dan juga elakkan punggung kita bergoyang semasa berjalan..


 Dengan pemakaian Premium Beautiful Corset ianya sangat membantu!! Seriously, sesiapa yang mengalami masalah keputihan atau pun trying to conceive baby, I would 100% recommend Premium Beautiful!! Girdle PB ada jaring-jaring lubang udara yang function dia untuk menggalakkan pengaliran udara, elakkan kelembapan dan juga prevent from bacteria growth, fungus dan bau. It's very comfortable and stay 'fresh' everyday!!!

 BENEFITS :
-Improves BLOOD circulations
-Stabilize metabolic rate
-SHAPE UP your body and give a good posture,
FIRM UP breasts and buttocks
-Reduce Cellulite and stretch marks
-DETOXIFY body
-Reduce CONSTIPATION
-Improve RESPIRATORY sistem
-Regulate period flow, improve irregular period and eliminate PERIOD PAIN
-Prevent the growth of CANCER cells
-Prevent MIGRAINE and GASTRIC
-Help people to CONCEIVE baby
-Reduce back pain and good for people having problem with SLIP DISC
and MANY MORE!!!

The most important fact, Premium Beautiful Corset is a Superbrands product with Lifetime Warranty



Ramai yang tercongak2 kerana harganya..tetapi tidakkah anda perasan, sekurang2nya setahun sekali kita akan ganti HP yang beharga ribuan ringgit?
TETAPI untuk membeli Premium Beautiful dengan Lifetime Warranty anda masih berkira? Kesihatan tubuh badan tiada spare part. Jagalah kesihatan anda

Dapatkan set anda sekarang.
PM saya FUZA 019-278 4580

BBPlus KOLAGEN, Promosi beli 4+1box free dan percuma 1 beg

BBPLUS COLLAGEN Promotion with new free gift

 

BB Plus Collagen Drink

Promotion!!!!!

Buy 4
Free 1 Box
Free 1 BBPlus Bag

as at Nov 2012
(while stock last)


7 Beauty Effects:
1. Radiant & Brighter complexion
2. Improves skin firmness and elasticity
3. Promotes smoothness and suppleness
4. Improves moisture content of skin
5. Reduces visibility of fine lines and wrinkles
6. Promotes healing & repair
7. Reduces effect from sun damage

How does BB Plus works?

Triple mode of actions:
1. Repair - Promotes micro cleansing, replenishes collagen peptides to damage or weak collagen network
2. Rebuild - Strengthens and protects collagen network through antioxidant
3. Renew - Promotes growth and production of new collagen cells

 
Place your order now.
Interested kindly pm FUZA 019-278 4580


30 Oct 2012

BBPLUS KOLAGEN : Testimonial Nia x ketagih nescafe

BBPLUS KOLAGEN : Testimonial Nia, Kuantan, Pahang
Lagi sharing dari teman di Kuantan, Pahang.


Before BBPlus Kolagen                    After BBPlus Kolagen

Ni msg YM dari Nia, kawan sekolah menengah saya semasa di Sekolah Menengah (P) Sri Aman, Petaling Jaya, Selangor.

"Salam, fuza. sori lambat reply. Ok guna BBplus tu. Nia tengok yg paling jelasnya yg paling Nia suka lepas Nia ambik bbplus tu Nia x ketagih nescafe sangat dah. kalau dulu kalau sehari xminum nescafe sakit kepala. TQ ye... Nia suka setakat ni dgn perubahan yg ada"

Cuba juga uols tengok, gambar before and after Nia. Walaupun Nia tidak mengalami apa2 masalah kulit, tetapi selepas 1week minum BBPlus Kolagen, bentuk muka Nia makin firm dan kulit nampak glowing serta bermaya walaupun tidak bersolek.
TAHNIAH Nia!!

Tq for the sharing Nia, Kuantan,Pahang


KESAN KOLAGEN KE ATAS BADAN
memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
memelihara kelembapan kulit
menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
menguatkan otot dan tulang
membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)
memelihara kelenturan sendi
mengurangkan keradangan(inflammation)
memberi tenaga
membantu pola tidur
memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf
 

JOM DAPATKAN BBPLUS KOLAGEN ANDA SEKARANG.
Ramai yang dah puas hati
PM saya Fuza: 019-278 4580

BBPlus Kolagen, Testimonial Hebat, Semua puas hati

BBPlus Kolagen, Testimonial mereka yang dah mencuba


BBPlus Kolagen makin di sukai ramai

 
BBPlus is a must for me everyday now. Look at my skin, smooth and healthy. Alhamdulillah

BBPLUS KOLAGEN, sharing pengguna lagi. Ahamdulillah..happy baca msg dorang ni.
Semoga kesihatan terjaga sambil jaga penampilan. Yang belum cuba, pm saya untuk dapatkan stock anda. Tq kepada yang mempercayai product BBPlus Kolagen dan top up order :)

A
"Hehe.Lupe nak share.I feel the difference
Even jerawat xhilang lagi, tapi kulit dah boleh rasa macam soft sikit n macam dah nk cerah,Dats y 2 hari xdapat minum rase cam rugi..due to outstation.
N i also suggested to my friends"
BBPLUS Kolagen memelihara kulit agar sihat dan cantik.Siapa lagi yang nak jaga kalau bukan diri sendiri

B

Alhamdulillah. Baru 1week minum BBPlus Kolagen, dah nampak perubahan.
*Kulit muka dah nampak Glowing. Nak make up pun dah tak de masalah
*Kulit kusam b4 minum BBPlus Kolagen dah tak de lagi..
*Nampak macam botox!! hehehe

C

Perasan kulit makin sihat, kulit muka sekata,glowing,mencerah,kurang
jerawat, bentuk muka firm dan tumit kaki yang pecah2 makin pulih dengan BBPLUS KOLAGEN.
Alhamdulillah

D

BBPlus Kolagen.Testimonial lagi.
" Sebelum menggunakan BBplus Kolagen, tekstur kulit kasar, banyak parut jerawat, kulit berminyak, kelihatan tidak bermaya. Selepas 2 minggu, parut jerawat semakin pudar, kulit semakin cerah, blackhead berkurangan"

E

Dah sebulan minum, now dah masuk kotak ke2.
Before make up tebal muka still nampak tak sekata.
Lepas minum BBPLUS KOLAGEN, tak perlu make up tebal,nampak natural and sihat..
Jerawat pun dah kurang..kulit dah licin..
Cewah...makin muda dan lawasss

F

Ramai yang sibuk nak kulit tegang, gebu, putih melepak. Tapi testimonial saya berlainan sikit. Sejak minum BBPlus Kolagen saya dah kurang kemaruk nak minum nescafe. Kalau dulu tiap hari nak kena minum sampai pening2 kepala

G

Kolagen bukan sahaja untuk cantik, tapi juga untuk pulihkan sendi2 dan segarkan badan yang letih dan lesu. Dah kurang rasa sakit2 lutut masa bangun pagi. Dalam masa 3hari dah dapat merasai keberkesanan BBPLUS KOLAGEN. Alhamdulillah.

H

Dah minum BBPlus Kolagen, dan baru notis tak de bersin masa bangun pagi2. 

Siapa lagi nak alami perubahan kesihatan? Kita ikhtiar, InsyaAllah
 
 
PM saya, FUZA 019-278 4580 

29 Oct 2012

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni Awal sehari penggunaannya by Miss N

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni Awal sehari penggunaannya by Miss N



Salam semua. Bagaimana Hari Raya Aidil Adha anda?
 Hari ni saya nak kongsikan TESTIMONIAL Bio Velocity Sleep Mate dari Miss N.

Ingat lagi tak cerita Miss N?  baca sini k


Kata Miss N dalam smsnya kepada saya  
" Salam kak, Baru je sehari tido atas Bio Velocity Sleep Mate, bila guna tu mata N rasa best pulak tido. Terjaga sekali je semalam. Dulu masa kat ward, sehari dua jam je boleh tido. Doctor bagi ubat tido pun sama je, xde jadi apa2"

InsyaAllah, permulaan yang sihat. Moga dengan perubahan ini dapat kembalikan kesihatan n seperti dulu. Amin



Kepada yang berminat, boleh sms/pm
Fuza 019-278 4580



BIO VELOCITY sudah sampai ke Permatang Pak Maras, Penang

BIO VELOCITY Sleep Mate sudah sampai ke Permatang Pak Maras, Penang



Alhamdulillah...Saya dapat order dari seorang pembaca blog. Dia mencari Bio Velocity Sleep Mate. Saya tanya dulu pada Miss N, siapa yang memerlukannya?

Miss N memulakan cerita....

"Sejak 4 bulan yang lalu N terlantar, tak boleh berjalan. Selepas operation due to Severe kyphoscoliosis, selera makan nya makin berkurangan, pergerakannya terbatas, dan tidor N juga tak nyenyak walaupun dengan bantuan ubat tido dari Doktor. Sejak operation juga, N banyak habiskan masa di rumah dengan bantuan kerusi roda sebab kaki masih lemah"

 
Gambar hiasan : bagaimana rupanya penyakit tulang belakang bengkok.


 Apabila saya dapat kan kepastian bahawa Bio Velocity Sleep Mate ini selamat di gunakan oleh N, kerana ianya tiada caj elektrik, yang boleh memudaratkan. Operation yang N lakukan itu telah memasukkan 1 rod besi dengan skru2 untuk support tulang belakangnya.. Terus N bercadang untuk membeli.

Kebetulan, Aidiladha 2012 saya  ke Penang, jadi saya langsung hantarkan Bio Velocity ke tangan N di rumahnya.

Saya sangat simpati dengan keadaan N, yang masih muda,dan comel orang nya..terpaksa derita sakit ini.
Semoga Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengaktifkan saraf2 nya kerana doktor memberi jaminan bahawa N pasti boleh berjalan lagi tetapi dengan usahanya..

N seorang yang tabah dan kuat semangat. Masih mampu tersenyum dan berlawak melayan saya dan keluarga sebagai tetamu.
 
Mari lah para pembaca blog saya ni doakan agar N cepat sembuh dah dapat berjalan dan dapat melalui kehidupan seperti remaja lain.









ps : saya menghormati permintaan N yang tidak mahu gambarnya di siarkan, Tetapi N berjanji, sekiranya Bio Velocity Sleep Mate berjaya buat N kembali sihat, dia pasti akan bergambar dan berkongsi cerita dengan kita semua.
Nantikan testimonial dari N ke :)

    

24 Oct 2012

Bayi lahir dengan gigi?

Kamil Imani, Bayi lahir dengan gigi?


Dah boleh nampak giginya.

Subhanallah..Allahuakbar!

Saya nak berkongsi cerita. Pada saya ianya suatu kisah yang menarik bagi saya.
Kerana tidak pernah pula berlaku pada anak-anak saya atau sesiapa sahaja keluarga ataupun kenalan saya sebelum ini.

Bayi lelaki dilahirkan dengan gigi. 
 Percaya ke tidak?

Lihat pada gambar (sorry gambar tak berapa jelas, kerana baby tak selesa mulutnya di ngangakan..kesian dia)

Gigi bahagian atas kelihatan

Di lahirkan pada 5hb October 2012, Bayi yang diberi nama Kamil Imani Bin Mohd Nazri adalah anak kedua kepada Mohd Nazri Bin Abu Samah dan Musfa Aini Binti Musa.
Dilahirkan secara normal di Hospital Sungai Buloh, Selangor.

Pada mulanya, kami sangkakan putih2 yang melekat pada gusi tu adalah lebihan susu. Kami cuba mengelapkannya. Tetapi apabila kami periksa, rupa-rupanya itu adalah sesuatu yang keras..dan ianya adalah GIGI.

Kamil Imani yang kini menyusu badan sepenuhnya adalah seorang bayi yang sangat baik dan tidak banyak mengolah. Alhamdulillah. Semoga dia akan sentiasa sihat-sihat dan akan menjadi anak yang soleh dan beriman.

Kini dia masih dalam tempoh berpantang di rumah emak saya di Kelana Jaya, Petaling Jaya, Selangor.

Inilah lagi petanda kebesaran Allah dan semoga akan membawa kemurahan rezki kepada Kamil Imani sekeluarga.
InsyaAllah





ps : Kamil Imani adalah anak saudara saya, anak kepada adik perempuan saya, Musfa Aini
















23 Oct 2012

PREMIUM BEAUTIFUL TIPS KURUS CANTIK DAN SIHAT

PREMIUM BEAUTIFUL TIPS KURUS CANTIK DAN SIHAT


KORSET PREMIUM BEAUTIFUL MAMPU MEMBAKAR 900 KALORI DALAM MASA SEJAM?!

WOWWWW!!!!

Betul.. tindak balas FIR ke atas tubuh badan kita mampu membakar sebanyak 900 kalori dalam masa sejam. Jadi, jika kita memakai korset Premium Beautiful secara konsisten 8 jam sehari, kalori kita akan terbakar sebanyak 7200 cal!
 
 
 
 
 Apa? berlari pun hanya mampu membakar 700 kalori sahaja?? Bayangkan kita berlari sambil memakai korset Premium Beautiful. Tentu kesannya akan lebih ketara dan cepat!
 
Cuba bandingkan pembakaran kalori menerusi aktiviti2 di bawah ni pulak :-

Type of Exercise - Calories/hour


Sleeping 55
Eating 85
Sewing 85
Knitting 85
Sitting 85
Standing 100
Driving 110
Office Work 140
Housework moderate 160+
Golf, with trolley 180
Golf, without trolley 240
Gardening, planting 250
Dancing, ballroom 260
Walking, 3mph 280
Table Tennis 290
Gardening, hoeing etc. 350
Tennis 350+ Water Aerobics 400
Skating/blading 420+
Dancing, aerobic 420+
Aerobics 450+
Bicycling moderate 450+
Jogging, 5mph 500
Gardening, digging 500
Swimming, active 500+
Cross country ski machine500+
Hiking 500+
Step Aerobics 550+
Rowing 550+
Power Walking 600+
Cycling, studio 650
Squash 650+
Skipping with rope 700+
Running 700+

 sumber :  calories-burned-chart
 
PERBANDINGAN CARA MEMBENTUK BADAN 
 
Info :
"FIR didalam Premium Beautiful sebenarnya mampu memecahkan lemak yang tersimpan di dalam sel lemak kepada asid lemak bebas. Kekuatan daya tembusnya sangat kuat, reaksi hangatnya sangat bagus dan dapat menembus ke dalam jaringan bawah kulit, menggetarkan molekul-molekul air seterusnya memecahkan/menguraikan lemak yang terkumpul sehingga ke bawah kulit"



Teknologi fabriknya
:-Fabrik teknologi aero-angkasa untuk keselesaan... Memang selesa sangat bila kita memakai korset ni..tiada rasa menekan di perut...sebab kainnya mudah lentur dan sangat flexible...

JUGA .. TIADA ISTILAH MELECET BILA KITA MEMAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL
sebab ukuran badan akan diambil bagi setiap pelanggan yang ingin memakai korset ini...
 
 
JOM ..cepat dapatkan set PREMIUM BEAUTIFUL anda.
PM/SMS : 019-278 4580
FB : fuza musa
 

Premium Beautiful Useful Info

Premium Beautiful Useful Info

 Saya nak share useful info yang sangat berguna mengenai kelebihan menggunakan set Premium Beautiful... 

 

 CIRI-CIRI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

1. Superbrands
2. LIFETIME WARRANTY!
3.Teknologi dari Jepun, US, Jerman dan Taiwan
4. Far Infrared Ray
5. Pengiktirafan Persatuan Pakar Chiropractor America
6.Fabrik Akwatek & Akwadyne
7. Kuasa regangan 360'
8. Di rekabentuk untuk 70% Kesihatan & 30% kecantikan!

 
KELEBIHAN MENGGUNAKAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

1. Bagus sangat kepada sesiapa yang nak bentuk badan lebih cantik, ada shape dan juga kurus yang menarik.
2. Baik bagi mereka yg cuba nak dapatkan anak - Premium Beautiful mampu mengimbangkan hormon dalam badan wanita, melancarkan darah, menguatkan dan juga menyuburkan rahim.. (Ada testimonial utk ini juga)
3. Cyst / Fibroid - PB membantu untuk mengurangkan risiko menghidapi cyst/fibroid dan ia juga membantu mengecutkan cyst (bg sesiapa yg menghidapinya)
4. Premium Beautiful membantu meningkatkan metabolisma dalam badan... lagi tinggi metabolisma, lagi cepat bdn kurus..dan sistem pencernaan pun akan lancar...

Selain itu juga ...Korset Premium Beautiful ini juga sangat2 membantu kita :-

5.Berada dalam postur yang betul. Sebab ia ada 7 dawai halus yg menyokong tulang belakang.This is certified by : American,Canadian dan juga QUEBEC chiropractic Association.
6. Mengurangkan sakit migrain dan juga penyakit gastrik.
7. Melancarkan haid
8. Bagus juga untuk ibu2 yang menyusukan anak!
9. Sangat baik digunakan esp utk ibu2 yg baru lepas bersalin. Ia cepat mengecutkan rahim...



Info :
"FIR didalam Premium Beautiful sebenarnya mampu memecahkan lemak yang tersimpan di dalam sel lemak kepada asid lemak bebas. Kekuatan daya tembusnya sangat kuat, reaksi hangatnya sangat bagus dan dapat menembus ke dalam jaringan bawah kulit, menggetarkan molekul-molekul air seterusnya memecahkan/menguraikan lemak yang terkumpul sehingga ke bawah kulit"


Teknologi fabriknya :-Fabrik teknologi aero-angkasa untuk keselesaan... Memang selesa sangat bila kita memakai korset ni..tiada rasa menekan di perut...sebab kainnya mudah lentur dan sangat flexible...

JUGA .. TIADA ISTILAH MELECET BILA KITA MEMAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL sebab ukuran badan akan diambil bagi setiap pelanggan yang ingin memakai korset ini...
Kehebatan FIR juga ialah ia :

"Ia boleh memecahkan susu beku. So, semua pasti tahu kan yg susu beku telah diketahui adalah akar-umbi kepada 'cyst' dan ianya boleh mencetuskan sel-sel kanser...."

3 Fungsi Utama PREMIUM BEAUTIFUL


Membersihkan daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemak
-pemejalan Dan kekenyalan kulit
-menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi
-pemejalan salur nadi
-pemuliharaan penyakit darah tinggi
-memelihara daripada mendapat strok
-memelihara dari mendapat penyakit jantung
-mencegah kanser/barah
-merawat bronchitis
-merawat lelah
-menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang,lutut,kaki dan kesukaran utk tidur lena
-menghilangkan perasaan mudah tersinggung,radang usus dan perut
-merawat hepatitis


Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma
Memulihkan:
-sakit pundi kencing
-Radang usus dan perut
-hepatitis
-kencing mlm
-kencing manis
-buah pinggang
-cahaya muka
-penyakit rahim
-buasir
-keletihan dan lesu


Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungus organ organ dalam badan.
Memulihkan:
-kesukaran tidur lena
-lekas marah
-bahu yang kaku
-pening
-telinga berdengung
-mata sakit
-sakit saraf dikepala atau muka(migrain)
-kehilangan tenaga badan
-radang usus dan perut
-kulit kering


Oh ya! Jangan tak tau yang korset Premium Beautiful ni juga sangat baik digunakan bagi ibu2 yang baru bersalin!


Kesan FIR (Far Infra Red ) ke atas rahim dan vagina :-
Ia :-
Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk badan asal.
Membantu merawat masalah2 berkaitan dengan rahim
Membantu merawat keputihan dan masalah haid tidak teratur
Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsa kan
Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina lebih elastik dan ketat
Membantu menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj.
 
 
 
Dapatkan set lengkap Premium Beautiful anda sekarang...!
Fuza 019-278 4580
fb : fuza musa






 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78