HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Jan 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

1st Giveaway yang saya nak join bagi tahun 2013 

Tujuan dan matlamat berblogging ialah antaranya untuk menambah kenalan..
sambil-sambil kita kongsi entry di blog, kerana pada saya blog ni umpama diary modern. Kita share apa yang bersesuaian dengan bloggers2 lain.
Dengan adanya giveaway yang seumpama ini, makanya kita dpt bertukar2 pendapat di blog. 
2 brains is better than 1 kan, rite?


Siapa nak join sila KLIK SINI

Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By Puterikasih.com
1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By Puterikasih.com
2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :


“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie dan Serembanmaya.com


5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.
6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen.

Tarikh Tutup 1st Giveaway By Puterikasih.com :
 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan : koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume, mini radio dan banyak lagi … (senarai penuh hadiah akan puteri updatekan di entri seterusnya.)

1 Hadiah misteri untuk entri paling kreatif (akan dipilih oleh puteri sendiri) Pemenang-pemenang untuk hadiah-hadiah yang lain akan dipilih berdasarkan random.org 


Untuk sebarang pertanyaan mengenai 1st Giveaway By Puterikasih.com ini, boleh emailkan kepada puteri di pkasih25@gmail.com



Fuza nak tag





12 comments:

  1. thanks fuza ^_^

    good luck yer :)

    ReplyDelete
  2. thanka fuza.
    nanti saya join ye :)

    ReplyDelete
  3. hye :)
    singgah sni jugak.good luck~~
    happy blogging ^___^

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yang sama , goodluck ;)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. terbang dari Ga yang sama..hew..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  7. ada penambahan penaja..jangan lupa update yer :)

    ReplyDelete
  8. yup , betul cakap puteri , wajib hupdate :D

    CP dtg dari GA yang same ... saje singgah sini and tambah kenalan blogger

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..hai tuan blog..
    saya singgah sini dari GA yang sama.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    kalau sudi mai la umh kita jap.. ;)

    follower :475

    ReplyDelete
  10. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78