HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Jan 2013

Alhamdulillah...hadiah birthday 2013

 Alhamdulillah... tahun 2013, rezki kami murah. Syukur YaAllah.
Tahun ni my dear hubby swuh beli hadiah sendiri..
Memula tu macam blurr nak beli apa kan..
Hmm..perfume udah..baju sokmo..
Hah..kebetulan spec Gucci saya dah tamat riwayat. 
Maka saya bercadang mencari yang gantinya.
Masuk kedai Charles & Keith..semua benda cantik..


 
 Tengok kasut nak kasut.
Tengok Belt nak belt.




 Jenjejeeengggg...
Tengok spek...memang nak spek.
Jenuh la mencuba dari tingkat atas rak hingga ke bwah sekali.
Sambi mencuba amik gambo..wassup kat mr hubby yang berada di seberang lautan tu..
Pada dia semuanya ok....
 



 Akhirnya....yang ini jadi pilihan hati.
Simple aje..yang penting ada UV Protection.
Harga pun berpatutan 
Sempat gak nak posing tuh...hahaha


 Eceh,...xdan balik rumah..dah cewi.. dok tengok je tak sudah2...
Hehehe..


Hah...tu dia.. 
Isteri to my hubby...bonda to my kids...kakak tu my adik2... aunty to my nephews & nieces...anakanda to my parents.. menantu tu my mertua.
 Saya lah tu... amacam? Posing macam umuq 20an dak? Hahahaha
PERASAAN!!! 

Alhamdulillah..tahun ni masuk 37 tahun. Moga sihat2...panjang umur.. murah rezki..penuh keimanan..dan dijauhkan dari sakit2 hati manusia dan syaitan... Nauzubillah

Sama2 kawan2 semua doakan yang terbaik buat kita semua ye
InshaAllah


p/s : doakan juga selamat perjalanan saya ke Bandung malam ni.. Amin

10 comments:

  1. Happy birthday..hmm..kenapakah spec yg dipilih..belila s3 ke note 2 ke..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq tq for the wishes
      Tu hadiah saje2... hahaha

      Delete
  2. Happy Birthday akak.....akak mcm xpercaya sgt2 umo akak tu. nampak mudaaaaaaaaaa sgt! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis.. Alo..jangan puji sgt..sat g akak perasan!! hehehe
      Alhamdulillah

      Delete
  3. Amin3.Selamat Hari Lahir sis fuza comel.Smoga dipanjangkan umur dan dilimpahi rezeki.Take care akak.Beshnye pg bandung.Nak ikot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis... Alhamdulillah.... rezki tahun ni dapat p celebrate kat Bandung

      Delete
  4. happy birthday akak.
    semoga dimurahkan rezaki dan sentiasa dalam lingkungan rahmat-Nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn...Alhamdulillah, tq for the doa

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78