HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Jan 2013

Aneka Crepe open for order


 Nyum nyum...
Sedapnyakan... Baru tengok gambar pun dah terliur kata sedap.
Belum rasa lagi.. Pasti sedap.
Saya dah rasa sendiri those crepes..memanga sedap, lembut. Berbaloi.
 
Ekceli nak tolong promotekan for my dear friend, Kak Eliz.
Yang berminat boleh ke FB Elliza Adik at https://www.facebook.com/elliza.adik


Ada macam-macam crepe :
Crepe Durian 
Crepe Mangga
Crepe Jagung
Crepe Strawberry   
Crepe Oleo 
 
 
Harga?
Silalah berkomunikasi dengan Akak Eliz yer.
HP 019-3889301
Dia seorang yang sangat ramah.
Area deliverynya uols kena bertanya pada akak Eliz sendiri k.



Hah..ni kenangan farewell lunch saya dengan Kak Eliz dan kawan2 di Kelana Centre Point Kelana Jaya.
Kak Eliz yang bertudung hitam tu ye kawan2.

10 comments:

  1. sdapnya..mcm2 crepe ada..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah..rasa sekali pasti nak order lagi. order lah ..
      Nor beli nanti bg kita rasa yerk..hehe

      Delete
  2. macam sedap je tgk...
    salam kenal, sy singgah fololow sini #461 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..tq sudi singgah...
      mmg sedap tu Atiey..cubalah..
      Kak Eliz tu siap g kelas utk wat benda2 tuh semua..
      Pavlova ada..cookies raya pun ada...

      Delete
  3. yg oreo nmpk sdp belum pernah rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 perisa ada...cubalah.. :)

      Delete
  4. rasenyer jagung ngn oreo tu yg paling bunda suke kot..

    ReplyDelete
  5. yang mangga tu fav saya..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78