HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Jan 2013

BBPlus Kolagen Senarai Testimoni Yang Happy berbaloi-baloi





BBPLUS KOLAGEN, sharing pengguna lagi. Ahamdulillah..happy baca msg dorang ni.
Semoga kesihatan terjaga sambil jaga penampilan. Yang belum cuba, pm saya untuk dapatkan stock anda. Tq kepada yang mempercayai product BBPlus Kolagen dan top up order :)

A
"Hehe.Lupe nak share.I feel the difference
Even jerawat xhilang lagi, tapi kulit dah boleh rasa macam soft sikit n macam dah nk cerah,Dats y 2 hari xdapat minum rase cam rugi..due to outstation.
N i also suggested to my friends"
BBPLUS Kolagen memelihara kulit agar sihat dan cantik.Siapa lagi yang nak jaga kalau bukan diri sendiri

B
Alhamdulillah. Baru 1week minum BBPlus Kolagen, dah nampak perubahan.
*Kulit muka dah nampak Glowing. Nak make up pun dah tak de masalah
*Kulit kusam b4 minum BBPlus Kolagen dah tak de lagi..
*Nampak macam botox!! hehehe

C
Perasan kulit makin sihat, kulit muka sekata,glowing,mencerah,kurang jerawat, bentuk muka firm dan tumit kaki yang pecah2 makin pulih dengan BBPLUS KOLAGEN.
Alhamdulillah

D
BBPlus Kolagen.Testimonial lagi.
" Sebelum menggunakan BBplus Kolagen, tekstur kulit kasar, banyak parut jerawat, kulit berminyak, kelihatan tidak bermaya. Selepas 2 minggu, parut jerawat semakin pudar, kulit semakin cerah, blackhead berkurangan"

E
Dah sebulan minum, now dah masuk kotak ke2.
Before make up tebal muka still nampak tak sekata.
Lepas minum BBPLUS KOLAGEN, tak perlu make up tebal,nampak natural and sihat..
Jerawat pun dah kurang..kulit dah licin..
Cewah...makin muda dan lawasss

F
Ramai yang sibuk nak kulit tegang, gebu, putih melepak. Tapi testimonial saya berlainan sikit. Sejak minum BBPlus Kolagen saya dah kurang kemaruk nak minum nescafe. Kalau dulu tiap hari nak kena minum sampai pening2 kepala

G
Kolagen bukan sahaja untuk cantik, tapi juga untuk pulihkan sendi2 dan segarkan badan yang letih dan lesu. Dah kurang rasa sakit2 lutut masa bangun pagi. Dalam masa 3hari dah dapat merasai keberkesanan BBPLUS KOLAGEN. Alhamdulillah.

H
Dah minum BBPlus Kolagen, dan baru notis tak de bersin masa bangun pagi2.

I
Minum baru sekotak, dah nampak garis kat lekuk senyum dah kurang. Dulu tak senyum pun, garis dok ada..macam tersenyum!! hahaha



Siapa lagi yang was2? Nah..dah ramai yang berkongsi testimoni berpuas hati to the max.
Anda nak cuba? Nak order pm/sms FUZA 019-278 4580

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78