HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Jan 2013

Cerita Weken yang panjang 25 Jan to 28 Jan 2013

 Weekend baru2 ni cuti Panjang due to Maulud Nabi & Thaipusam
Actually kami sekeluarga tak berapa nak sihat..
Tetapi..memandangkan anak3 pun dah siapkan homework..dah bakal kena tinggal minggu ni.. maka maknya gagahkan lah juga meluangkan masa meronda ke Paradigm Mall


 Memang sangat crowded suasana dalam Mall... maklumlah... cuti panjang.. baru gajian plak tu kan.. dan paling ramai shopping for Chinese New Year.
 Penat juga lah nak berjogging.. makanya anak3 request nak makan kat Chili's..
Hmm bukan pasal high taste. Tapi selalunya apabila ada birthday antara kami, sure my hubby akan bawa ke tempat macam ni sekali sekala.
So kata anak sulong...." jom lah makan sempena birthday mak nanti"
Terharunya mak apabila anak3 countdown birthday mak...


 Makanan Chili's ni sebenarnya tak lah mahal.
Cuma...tipsnya.. Kalau bawa budak...depa boleh dapat makan FREE. Macamana? 
Hah 1 meal dewasa dapat 1 meak kanak2 FREE.
Makanya saya & Aiman bedal set yang dewasa.. Aina & Alif dapat lah set FREE.. 
Banyak juga pilihan set yang free ni. Ada burger, spagheti, ala2 ciken chop... sesuailah portion untuk kanak-2


 Sempat juga nak posing ni sebelum uols dah tak nampak apa benda yang kami order,hehehe

 
 Masing2 dengan menu pilihan... 
Aiman dengan steaknya
Alif dengan chicken chopnya
 Paling best..Ice lemon Tea boleh top up selagi u berada di dalam kedai tu
Isilah sampai takat mana lalu nak minum. Jangan membazir sudah.  


Alhamdulillah...happy tengok anak3 happy.

6 comments:

  1. happy birthday in advance sis.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ..Terasa awal plak tuanya..hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. sekali sekala..hang out dengan anak3...riuh rendah

      Delete
  3. Weeee... best nyer kuar ramai2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenuh nak handle budak2 ni...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78