HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Jan 2013

Hari Pertama Persekolahan Sessi 2013

Alhamdulillah....
2013 is here...
and we are still here...
Syukran Ya Allah.

2nd January 2013 bermulanya sessi persekolahan bagi tahun 2013.
Kesemua anakanda ku ke sekolah!!!! Ya Allah...dah besar anak-anak ku.
Cepat betul masa berlalu.


Aiman naik darjah 4 di sessi pagi
Alif naik darjah 2 di sessi petang
Aina pula ke sekolah tadika main-main..hehe as she is going to be 5yrs old only by this July.

Seawal 6am semua dah bangun. Maka riuh rendah lah rumah pagi2 hari tu
Semangat nak ke sekolah sedang membara.
Tahun ni as semua dah bersekolah makanya saya dah ambilkan van untuk yang abang-abang.
For Aina je we will send and fetch her.


Hah..seawal 7am..memasing dah excited tayang beg sekolah pilihan sendiri.. 
Rezki anak-anak dapat buat persiapan persekolahan dengan sempurna.
Alhamdulillah.


 Paling happy bila tengok Aina yang baru 1st time nak kesekolah was so excited. Tak de masalah nak hantar dia semalam. Tak menangis pun. Siap nak bawa segala buku yang saya pernah belikan.. Nak tunjuk teacher katanya..hehe



 Yang paling best buat anak-anak ialah apabila abahnya Adli Lutfi Bin Abdullah, dapat cuti dan meluangkan masa bersama-sama pada hari pertama persekolahan. 
Maklumlah...suami saya ni bekerja di projek Highway Cikampek-Palimanan di Indonesia Cutinya only setiap 4bulan sekali baru boleh balik ke Malaysia.
Thank you dear for the precious time



Seharian semalam uruskan hal sekolah.
Lepas ni, entry kisah anak-anak di sekolah on their 1st day.

10 comments:

  1. alolo,comei nya, beratur camtu nk amik gmbar,,heehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..beratur ikut tinggi kata Aiman...

      Delete
  2. selamat memulakan persekolahan buat anak2 kat fuza..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...depa seronok dengan brg2 sekolah yang baru

      Delete
  3. Salam..
    wah semangat sekali budak2 ke sekolah.. bagus sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emaknya turut bersemangat..hehe

      Delete
  4. heheheh semangat betol budak2 ni nk ke sekolah kan,,hehe lagi best mak ayah temankan utk aina yg first time tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang peeja..sampai maknya pun kena dok dalam kelas..hihi

      Delete
  5. Selamat kembali ke sekolah semua..to aina belajar rajin2..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78