HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Jan 2013

Jalan-jalan cari R3

2nd day my husband in Malaysia..

Misi mencari barangan R3 di Proton Subang Jaya, Selangor.
Seawal pagi dah gerak-gerak khas ke sana...yelah takut kehabisan stok..
Apa yang dia cari?Actually saya pun tak tau..hahaha
Saya ni tak reti sangat bab-bab body kit kereta or wat so ever..
Tapi husband saya ni sangat lah terer..(tak lah sifu..tp reti la kot..)




Posing tetap kena posing..hehehe.. Saja buat kenangan.
Stylo tak pose kami??

 Tu dia..R3 sana sini..pilih.,..pilih... Bawakan duit aje..semua ada...
(Mak Bapak je tak de jual kat sini)


Saya ronda-ronda aje tengok keliling....


Dukacita apa yang di cari dah out of stock...
Macam kuciwa jek dia...
Tapi ada solution katanya..pulak...

So tunggu sambungan di next entry k.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78