HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Jan 2013

Jalan-jalan Day 1 with Family at Paradigm

Cerita ni tak berapa nak basi kot.
Seperise by Mr. Hubby apabila berjaya dapatkan cuti dan bertahun baru 2013 bersama kami anak beranak di Malaysia.
Cutinya actually nak tengok anak3nya masuk sekolah, especially Aina yang 1st time nak ke sekolah....Alhamdulillah 

 Makanya cuti yang singkat tu kami gunakan untuk beriadah bersama. Ronda-ronda bersama anak-anak. On the 1st day kami meronda ke Paradigm Mall.

Kebetulan all in red..wow!!


 Interframe aje Mek Aina ni..tak bagi chance mak and abahnya nak posing... Ada unsur-unsur JELES actually..hehe

 Hahahaha..gambar candid usha2 cermin mata Saloma Panca Sitara pun ada.. 
Ni Aiman yang snap ni


 Tengok-tangok aje...cuba2 jam limited edition haper tah... I posing aje..
By the way nak promote sat.. tu couple T-Shirt University Murdoch..
 (University yg Hawa g dalam cerita Adanm & Hawa tuhh)



Ok dah penat round kat Paradigm Mall.
Rest and Rileks before we Go.. hehehe

6 comments:

  1. Tak berkesempatan nak ke Paradigm ni lagi, best ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la...tempat baru..byk nak di terjah..hehehe

      Delete
  2. seronok jalan2 cmni bsama kuarga tersayang kn kak fuza=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..coz husband akak keje oversea..sekali skala dia bercuti...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78