HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Jan 2013

Traffik tetiba meningkat kerana BERSIH 12 Jan 2013


Kenapa? Hairan juga saya..coz rasanya weken ni saya agak bz dan baru je berpeluang nak jenguk blog as at mlm ni.

TQ to nuffNANG coz dengan adanya info statistik dan breakdown as below...baru lah saya tahu apakah punca tetiba traffik blog saya yang kerdil ni tiba2 meningkat.

Semalam ada saya buat entry memberi pendapat tentang PERHIMPUNAN BERSIH 2013

Sekadar berkongsi maklumat selepas menonton Berita di beberapa saluran TV, saya menulis dan memberi pendapat atas pagar..sokong pun tidak..anti pun tidak.

Sekiranya ada pihak2 yang terasa kurang senang dengan pendapat saya tu..Harap maaf.
Tetapi apa pun..jangan lah kita fanatik sangat dalam apa jua hal kerana masing2 pasti ada pendapat dan idea masing2 yang ingin di tegakkan.


Ok..due to that entry..saya nak share status blog saya as at pukul almost 11.50mlm tadi.



 Bila saya search google..wah..Blog saya tersenarai dlm top ten on the top.



 Traffic blog kerdil saya ni payah kot nak dapat viewer beratusan lebih daripada 300 selalunya. Maklumlah..low profile aje saya ni.
 


Hah..tu dia..rupa-rupanya ramai yang mencari2 info tentang BERSIH ni..


Secara kebetulan sebenarnya saya membuat entry tersebut.
Tujuan saya share info disini ialah nak cakap TQ to semua yang singgah view blog saya.
Tidak lupa juga TQ again to nuffNANG kerana menyediakan breakdown details seumpama ini.

Kepada yang nak tau berkenaan entry tersebut boleh lah KLIK sini PERHIMPUNAN BERSIH 2013







6 comments:

  1. sukses dan makin mantap kawan
    terima kasih sudah berbagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokongan kawan2 menjadi tulang belakang blog saya dikenali, TQ semua

      Delete
  2. waa..keyword yang berkesan..nice :)

    ReplyDelete
  3. wahhh ! hebat lah :D nk jugak .

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78