HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Feb 2013

Bandung Birthday Trip 31.1.13 Siri1

 Entry Day 1

Excited!!
31.1.13....nak ke Bandung..
Semua dah siap. Passport dan duit dah tukar siap-siap.
Boarding pass dah print siap-siap.
Beg dah kemas.
Lock semua berfungsi.

Flight di awal kan ke 10malam
So around 6pm dah gerak ke LCCT selepas ambil anak2 dari sekolah.
Jalan agak sesak, tapi tak de lah rushing coz keluar awal supaya tak kelam kabut.

 Sampai je airport terus timbang bag. Risau jugak lah kan terlebih KG nya.
Tapi Alhamdulillah...cukup2 ngam.


 Abah saya peneman setia. Anak2 yang hero xdapat nak bawa trip kali ni. InshaAllah next trip k.

 Sebelum cek in, spend masa dengan anak2..makan dulu. Kesian pada Aiman & Alif tuh kena tinggal..tapi nak buat macamana...depa sekolah. Lagi pun ni last minit plan..so tiket agak mahal.
 
 Aiman snap gambar kami before kami cek in.

 Aina yang tak sabar2 nak g jumpa abahnya..beratur paling depan walaupun belum bukak boarding gate..hahaha

Waiting...our flight is QZ 8458.
Malam ni memang banyak penerbangan ke Indonesia. Agak sesak dengan manusia
Flight on time. Lega.
Kul 10malam meaning pukul 9malam waktu Indonesia. 
Mr Hubby will fetch is di sana.
 

6 comments:

  1. Replies
    1. 1st holiday for this year 2013

      Delete
  2. The Student Loan People soap on a small level, and gradually expand the scale of the brand
    stories businesses are now using programmatic buying, and luxury advertisers are starting to fall out.

    However, not all will fit any given entrepreneurial venture- and that's a good thing, it has become much easier. What can you learn from this? Other common methods of traffic generation include viral the student loan people and word-of-mouth methods increased.

    Here is my webpage :: Student Loans for People with Bad Credit

    ReplyDelete
  3. sallam..
    abang/akak..

    Kami dari BANDUNG AMANAH TOUR & TRANSPORT
    menawarkan sewa kereta murah dan service ok!
    untuk melancong kat bandung dan jakarta, garut atau pun bogor..
    kami juga memiliki driver yang berpengalaman di bidang pelancongan,
    dan kami juga menjamin ke selesaan kereta nya..

    harga kereta yang kami tawarkan :
    -toyota avanza : RM 130/day
    -suzuki APV : RM 130/day
    -daihatsu luxio : RM 130/day
    -suzuki ertiga : RM 130/day
    -kijang inova : RM 150/day
    -KIA Pregio : RM 170/day
    -isuzu ELF (15 seat) : RM 195/day
    -isuzu ELF (19 seat) : RM 250/day

    harga kereta tersebut sudah termasuk :

    -minyak
    -parking dan pemandu
    -boleh guna dari pukul 08 hingga 10 malam

    kami juga menyediakan pakej hotel + transport seperti :

    3D2N :
    2 orang RM255/orang. ( 1 bilik )
    4 orang RM199/orang. ( 2 bilik )
    6 orang RM170/orang. ( 3 bilik )
    *untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)

    4D3N :
    2 orang RM355/orang. ( 1 bilik )
    4 orang RM295/orang. ( 2 bilik )
    6 orang RM270/orang. ( 3 bilik )
    *untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)

    5D4N :
    2 orang RM480/orang. ( 1 bilik )
    4 orang RM325/orang. ( 2 bilik )
    6 orang RM295/orang. ( 3 bilik )

    *untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)
    **jangan ter agak-agak bila abang/akak menginginkan pakej yang sesuai bajet..

    service inshaAllah memuaskan, YOUR SATISFACTION IS OUR PRIORITY!

    hotel yang kami sediakan,hotel berbintang ** dan dijamin selesa
    ade pula pakej jimat transport & homestay / guesthouse / apartment,
    untuk mengenai pakej selengkap nya,abang / akak boleh whatsapp saya...

    SEBARANG PERTANYAAN SILA CONTACT :
    whatsapp : +62 83821789103
    call : +62 8812057848
    email : touramanahbandung@yahoo.com
    FB page : https://www.facebook.com/bandungamanah
    blog : bandung-indah.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78