HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Feb 2013

Bandung Birthday Trip 31.1.13 Siri2

1 February 2013...Jumaat yang happy.
Alhamdulillah selamat mendarat jam 12.30 waktu Indonesia.
Sampai di Airpot Bandung, kawalan ketat. Turun je pesawat dok ada anjing pengesan..
Hah..gelabah lah jugak!!
Setel segala Imegresen dan Kastam.. terus ke pintu mencari-cari siapa yang datang jemput..
Hehehe..(dah tau sesaja plak tercari2 erk)

"Ibu ini tetamunya Pak Adli?"
Huh..tetiba datang seseorang yang memang saya tak kenal.. Tapi sebut nama my husband.
erkkk...erk... (Takut!!)
"Saya ini Pak Abdullah..supirnya Bapak Adli. Pak Adlinya lagi ketiduran di kereta. Bisa saya angkatkan luggagenya?":
Hmm.. dengan yakin saya pun ikut.. BERANI!! 
Nak telefon, baru teringat lupa nak on roaming.
Fuhh..Bismillah banyak2.
Tapi memang pernah dengar nama Pak Dollah ni.
Sesampai di kereta, sememangnya my dear hubby tengah nyenyak lena. Kesian , coz dari site office terus ke Bandara menjemput saya.
Terkejut dia tengok2 saya dah ada di pintu kereta. Kata Pak Dollah, dia kesian tengok Pak Adli tido. So dia main agak2 aje..yang saya ni wife Pak Adli coz saya dok bapak budak...

Hah..excited dah kemas beg masuk kereta..tetiba "Pak Adli...Ban nya kempis kok."
Memula tu tak faham..ban apanya..rupa-rupanya...

TAYAR PANCIT!!!!\

Waduh waduh...kok bisa kempis!! 

Sementara depa dok ganti ban kempis.. Aina dok memunggah bonet kereta.

Fuh..setel je terus ke Daerah Subang, dan akan menginap di Hotel Lotus. Perjalanan mengambil masa dalam masa 2jam. Capek dong... terlelap didalam kereta, tau2 je dah sampai hotel.

Ni lah dia hotel di Daerah Subang. Masa ni dah jam 1am kot..huh..tak dan nak posing dah aihhh...mata dah kuyu..dah nak cari bantal aje rasanya.. Pasal nak simpan tenaga untuk esok..ke Pasar Baru!! hahahaha

 Murah dan selesa...
Apa yang penting..boleh lelap..
Good nite uols.


Bersambung di entry seterusnya...

2 comments:

  1. best je nampak hotel ni..ada rezki bawak anak2..kita tidur sini ek..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah... kasi gegar!!

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78