HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Feb 2013

Bandung Birthday Trip 31.1.13 Siri4

Cerita Bandung lagi..Siri ke-4..

Hah..ni destinasi WAJIB ye uols
PASAR BARU BANDUNG!!
Terletak di tengah2 macet kota Bandung...menjadi tumpuan perdagangan.
Bangunan Pasar Baru yang 6 tingkat ni memang tak cukup 1 hari untuk kita explore.

Saya kesini sure akan ke kedai2 favourite saya.
Berjalan dengan anak kecik ni memang payah skit nak jelajah setiap pelusuk kedai.

 Berposing dengan design Sulam Manik Full



 Ni tak silap design baru, namanya Kain Sulam Kipas kot..tak ingat dah. Kain Cotton



 Hah ...itu saya yang sibuk semak order kawan2 yang buat kiriman.
Macam2 ada..rambang mata.


Cak!!!!
Sempat juga lah my hubby nak wat candid.. Tapi sempat juga saya posing.



Hahhhhh.. kalautak jenguk lace, macam rugi aje. Coz segala-galanya adalah design cantik2 dan mesti tergoda nak beli.



Sementara saya memilih kain...Aina dok dengan aktivitinya.. Asalkan dia bahgia dan tak bosan...



Ni antara fesyen jubah. Cantik kan? Masa ni tak terfikir pun nak beli untuk diri sendiri..hehehe




Jubah ni pun antara yang my mom kirim, tapi tak de size lah pulak




Macam-macam design..fuh..rasa nak beli semua.





Hahahahaah.....muka Aina yang dah kepenatan kena usung dengan maknya jelajah Pasar Baru Bandung,,

By 4pm semua barang2 yang dipesan dah dapat.
Makanya perut pun dah berdondang sayang..

Moh kita cari makan
Tapi kami tak makan di sini kerana my hubby tak lalu makanan kat sini,
So kenalah mencari restoran masakan Malaysia.

Kat mana?
Jom jenguk pulak entry Siri 5




Boleh juga baca cerita bersiri ni dari :

2 comments:

  1. cantik2 nye kain sulam kat sana....bila la kila nak sampai bandung

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78