HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Feb 2013

Bandung Birthday Trip 31.1.13 Siri6


 
"I LUV U"
Kata my husband...ni dia yang swuh management PARIS VAN JAVA buatkan especially for me on my birthday..hahahaha...macam real je..
Kebetulan... 

Paris Van Java terletak di Bandung..berdekatan dengan hotel kami.
Nak shopping bisa..nak window shop bisa..nak ngeteh bisa..nak tgk movie bisa..
Ni macam mall up-to-date. Macam-macam ada..


 Saya suka makan kat restoran ni. Pepper Lunch nama dia.. Di sambut dengan Japanese Greeting..."Koniciwa". Most likely menu dia more to western food. Nyumm nyumm




 Hah..bestnya..sambil makan..ada WIFI line. Nak jenguk2 FB..sambil Facetime dengan anakanda2 hero yang kena tinggal kat Malaysia tuh..



 "53"..tu nombor giliran kami tunggu makanan. Bagus kat sini coz dia guna sistem nombor.. Once u walk-in terus dia akan bagi u no tu.. so u just need to search for meja u.



 Hah..dinner saya malam tu berharga RP97,000.00



 Lepas makan kami ronda-ronda. Cuci mata.. 
Bila kaki dah penat macam nak tercabut..balik hotel.
Sampai di hotep, belum pengsan lagi..coz nak selongkar jap hasil tangkapan.
 

  Haahahaha..banyaknya hasil tangkapan....
 




Boleh juga baca cerita bersiri ni dari :

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78