HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Feb 2013

Bandung Birthday Trip 31.1.13 Siri7

Hari Sabtu, 2/2/13...mulakan pagi dengan semangat Factory Outlet. Sebelum tu..kita bedal breakfast yang provided by the hotel. Boleh aje request depa hantar ke bilik.. Jimat masa.



Ni perkarangan dewan makan hotel. Best..ada kolam ikan. Macam duduk makan tepi sungai la pulak. Aman je kat sini.



Kolam ikan ni memang besar...ni dekat dengan pintu utama. 
Aina kata dia nak berenang dengan fish!!! Haru



Hah dah excited..otw nak jelajah Factory Outlet. Moh Moh..lekas..jangan buang masa..hehehe


Secret Factory Outlet ni memang my fav.



Ambil je semua. Ni untuk my heroes.. Muat kot..main agak2 aje.



Tu dia...gaun2 ni memurah u



Bakery Kartika Sari antara a MUST to go. Selalunya eloklah p masa dekat2 dah nak balik coz takut kek yang di beli tu tak tahan.Kat sini pun ramai orang...dasat. 
My fav brownies Choco Chips



Jenuh nak visit FO kat Bandung ni....so pastikan uols pakai kasut flar yer


Rumah Mode ni pun trademark Bandung. Factory Outlet yang menjual pelbagai fesyen untuk lelaki dan perempuan. Kawasan persekitarannya di hiasa dengan senibina ukiran patung2. Macam dekat Bali la pulak.
Kat dalam Rumah Mode ni tak boleh snap picture..so kita posing ajelah kat luar ni


Hah..ni ice apatah namanya. Sedapnya tak tau nak cakap. RP10,000.00. Ada hirisan Alpukat, hirisan isi kelapa, susu cair, agar2..and something like delima.. Sedap sangat.



Ni kita panggil CiWalk, Ala2 Farenheit Malaysia..hehehe. 
Terletak di Jalan Cihampelas.. Macet amat!!


Strawbery Ice..memang sedap.Sapa p Bandung mesti cari..mesti cuba RP12,000.00 aje
Nyesal kalau tak cuba..hehehe


Fuhh...capek!! Esok flight pagi..so kena rehat awal. Balik nak kemas beg..bagi mampat!! Hahahaha

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78