HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Feb 2013

Bandung Birthday Trip 31.1.13 Siri8

Good Bye Bandung...
 
 Today..last day di Bandung. Beg dah siap2 packing awal..nak budget muatan. Harap2 lepas le 35kg.. Hah...nampak tak beg dah beranak dan sendat2 belaka? hahaha

 Jangan di bazir breakfast percuma yang di sediakan by hotel. Makan dulu yuk.

 While waiting for pak supir..kita posing dulu while Mr husband uruskan check out 


 Ke Airport ambil masa 30minit aje. Sesampai di Bandara..perghhh ramai sungguh manusia. Makanya kami lepak2 dulu di perkarangan Airport.


 Airport Bandara di Bandung ni kecik aje.. Senang sangat sistem dia. Cepat. 
Cuma nasihat saya..elakkan beg yang berat terutamanya untuk orang tua coz lepas imegresen tu u kena naik tangga ke tempat menunggu then dari tempat menunggu kena turun tangga plak nak naik pesawat. Better semua masuk luggage aje, senang

 Setel bayar cukai airport RP75,000.00, setel bagasi only 30 kg..lega..xde kena extra payment.
Imigresen is not open yet. Makanya..kami lepak almost 45minit kat perkarangan kaunter tuh.
Aina as usual..dengan aktivitinya..tak duduk diam.


 Nasiblah saya bawa Ipad..so sementara tu dia tak de lah boring sangat.


 Our flight patutnya jam 9.30, tetapi pihak Air Asia memang dah maklumkan 1 week earlier yang flight delay to 11.35am. Tetapi pada hari ni flight delay again to 12.15noon. Hmm.. kelaparan lah jugak. Nasib dah buat online order nasi ayam kat dalam flight later.


 Hmm, naik je terus Aina tanya "bila kita nak g tengok abah lagi mak?"



Fuhh..flight pun tak berapa nak ok coz cuaca was bad tadi. Shaking je rasa huhu. Scary.
Ramai sungguh kat LCCT ni..tapi sekejap je kami dah jumpa our luggage.
Alhamdulillah... Malaysia oh tanahair ku... 

Selesailah sudah cerita bersiri saya bercuti sambut birthday di Bandung.
TQ coz setia membaca cerita saya ni yang bersiri-siri ini
 

Boleh juga baca cerita bersiri ni dari :

5 comments:

  1. salam kak..wa,jauh perjalanan.....abad ada pakej lagi utk g Bandung...4hari 3mlm..rm980..fisrt Projek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah wah...Abad agensi perlancongan ke?

      Delete
  2. Jauhnya pergi celebrate birthday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kebetulan... sambut bday sambil visit hubby yang bertugas di sana

      Delete
  3. salam kak,abad baru nk start..bukan agen yg sah lagi..kebetulan kwn nk g lagi,so nk buat trip ke bandung dgn pakej tu..coz x ambk utung sngt pn..just suka2 jea..kalo ok dan ada sambutan nk wat trip lain pula...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78