HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Feb 2013

I am back!!!

Assalam semua kawan2 blog.
Lama tak bersua kat sini
Seperti yang ketahui (cewah..macam lah gelemer sangat..) saya bercuti sambut birthday ke Bandung.
So baru sampai semalam, Ahad 3 Feb. Hari ni macam2 benda nak setel.

So waktu ni baru nak bertenang jenguk2 blog.
Tq kepada semua yang berikan ucapan Selamat Hari Lahir serta mendoakan kesejahteraan saya sefamily.
Terharu sangat. 

Makanya..saya akan mula jogging visit blog uols.
Ynag sudi2 klik2 nufnang pun sangat2 saya hargai.

Tunggu next entry yer. Saya akan buat sharing tentang jalan2 cari makan saya selama 3hari di Bandung.. Memang best.
Alhamdulillah    
 

5 comments:

  1. jumpa cik abg yer kak fuza..:)

    ReplyDelete
  2. Yeahhh..! U back! (HAhaa..! Lebih2 lah plak..) Cepat2 lah share your journey kat bandung tu yerhh.. I'm waiting.. Nk tngok jgak suasana kat sana.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78