HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Feb 2013

Jalan2 KLCC jumpa Singa Chinese New Year

Salam public holiday semua.
Buat apa cuti lama2 ni?
Mungkin ada yang pergi bercuti, balik kampung, honeymoon, kenduri kendara.
Bagi saya, pada hari minggu lepas, saya meluangkan masa bersama anak-anak di Suria KLCC, Kuala Lumpur

Untuk mengelakkan kesesakan melampau, kami menaiki LRT untuk kesana, hanya 45minit dari rumah saya. Keadaan dalam train adalah terkawal.

 Sesampai je di KLCC, kami terus ke Food Court. Huhhhh..sangat ramai orang. Nasib baik senang je nak dapat tempat duduk.

 Masing-masing dengan menu pilihan tersendiri. Makan..makan...asalkan semua happy


 Selepas makan sebenarnya plan nak ke taman di KLCC tu. Kebetulan ada plak pertunjukan tarian singa. So anak2 semuanya nak tengok, so tersangkutlah kat sini. CROWDED!!


 Antara aksi persembahan yang mendapat tepukan gemuruh dari penonton.

 Aina yang dah mula kepanasan dan rimas. Hah...nak sangat tengok..hahahaha


 Aiman yang berada di barisan hadapan sekali, sambil melihat-lihatkan adik-adiknya


 Acara baling limau..hmm satu pun kami tak dapat.

 Habis je pertunjukan tarian singa...kami lepak tengok gelagat manusia. Tak jadi nak ke taman kerana terlalu ramai sangat manusia..


Hah, berjaya juga saya snap gambar berseni ni.. HAHAHAHA..
Kenang-kenangan ke KLCC di Tahun Baru Cina 2013

4 comments:

  1. untungla leh g jalan2 smpena cuti thn baru..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun last minit plan Nor.. Ramai rakyat asing ler..huhu

      Delete
  2. beshler..leh jenjalan tgok singa..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee..tunggu kot dapat angpow..tapi tak de la..huhu

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78