HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Feb 2013

Peach Crepe jom cuba


Salam Sejahtera semua.
Ini cerita petang semalam....Tea time
Demam Crepe-mrepe nampaknya makin pudar..
Tetapi yang jual di internet masih mengambil order.
Durian crepe memang yang paling popular before.

Atas permintaan anak2 makanya saya telah mencuba Peach Crepe.
Sama je macam crepe yang lain..cuma intinya digantikan dengan buah Pic.


Hah..rupanya tak lah cantik macam yang uols buat jualan tu.
Nak makan sendiri...boleh lah tu kan.
Kata anak2 "..emmm sedapnya mak"
Alhamdulillah...hilang penat menebar tadi.


Hah bagi yang nak dapatkan resepi  boleh klik kat sini yer RESIPI
 (mungkin uols ada better resepi yang nak share)

Selamat menjamu mata uols :) 

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78