HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Feb 2013

Planning Nak bercuti ke Cameron Highland

 
Assalam uols...
Merujuk pada tajuk entry...yup..begitulah planningnya.
Saya tengah rancang2 nak ke Cameron Highlands.
Cadangnya nak menginap 1-2 malam di situ.
Makanya saya sedang survey, 
kat mana nak stay?
hotel mana yang ok?
Budget?
yang selamat nak parking kereta?
yang tak bising di waktu malam?
yang berdekatan dengan tempat makan? pasar malam ker? ladang teh? ladang strawbery?
or apa aje yang menarik?

Bolehlah kiranya kawan2 bagi idea, 
ataupun
kongsi pengalaman sendiri
ataupun 
pernah dengar2 kat mana best nak lepak dengan anak3


Tolong yer...once dah kumpul maklumat, terus nak booking hotel sebelum fully booked.

Appreciate sangat komen dan cadangan uols.
Earlier thanks ^_^



8 comments:

  1. wah bestnyer nak gi bercuti..tapi tak dapat nak bagi info...sebab lom sampai sana..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah tu..cuti singkat so nak plan sebaiknya..
      anyway tq Puteri Kasih coz sudi gak nak roger2. Kot ada info nanti roger ye..

      Delete
  2. wahh..nak cuti2 Malaysia ya..
    sorry tak dpt bagi idea..belum pernah smpai sana:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq anyway...nanti if Fuza dapat info ..fuza sharing erk

      Delete
  3. Bgus becuti dgn family ne..cuba search kat intrnet..byk laman2 sekarang ne yg promote tempat2 penginapan yg murah..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai..tq for the idea..
      Tu lah..ada jenguk2 blog kawan2...
      Banyak suggestion

      Delete
  4. Fuza: hampir tiap2 tahun ana naik CH kdg kami sewa hotel apartment kdg2 homestay je kalau dah ramai...cuba Parkland Apartment kat Brinchang ,kalau Tanah Rata agak padat sikit dan sesak...ladang strawberi best kat big red farm pun kat brinchang.. http://bigredstrawberryfarm.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana..tq so much for the info.
      Akan Fuza usha2 kat situ..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78