HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Feb 2013

Selamat Pengantin Baru Izran & Zida 16 Feb 2013

Tahniah... Izran @ Mamat dengan pasangannya Zida kerana telah selamat melangsungkan perkahwinannya pada 16 Feb 2013 di Dewan Kastam Kelana Jaya.
Acara akad nikah telah berlangsung di Taman Maluri pada 1 Feb 2013.





Antara juadah yang di sediakan. Yang paling menarik dan menjadi trademark kami yang berasal dari Kuala Selangor ialah Kuih Baulu Kemboja. Hah, yang warna hijau tu yer. Itu bukan kuih bingka/bengkak pandan yang b iasa kita dapat kat pasar malam tu. Next round buat entry pasal kuih ni ye..hehe

Hah ini lah dia pasangan pengantin. Happening.
Ni acara pengantin nak bawak lari kek!! hahaha

Masa wedding ni lah nak kumpul jumpa dengan sanak-saudara.
Jumpa aunties, uncles, cousins, nephews, nieces dan jumpa semuanya lah.
Memang payah nak jumpa coz masing2 bz dengan urusan harian.


 
Ini group photo, MY FAMILY dengan pasangan mempelai.
Yang tak ada dalam gambar ni ialah my husband, and adik ipar yang dok merayap kemana tah.

 Ini pula gambar group photo with cousins, Cucu-cucu arwah atok Haji Mohamad Bin Haji Idris dengan atok Rajmah Binti Pe'i.

L to R
Shahir Redzuan Musa, Mohd Izhar Ibrahim, Irme Rahfan Ibrahim, Irmohizam Ibrahim, Mohd Izran Ibrahim, Mahfuzah Musa, Haslina Hashim, Musfa Aini Musa, Hasnida Hashim.
Yang duduk L TO R 
Irma Rahayu Ibrahim, Rahimah Musa
(MIA Fudin, Herry, Zety, Tiah, Harisah,Fitri)


 
 Oh ya, pada hari ni, anak-anak bujang saya di tugaskan membawa bunga manggar. Last minit plan, so tak de lah prepare baju melayu. Yang Aina pun sibuk la nak bawa jugak. Makanya..terpaksa lah posing dengan dia..Haru aihhh

Hah ini lah dia tuan rumah,  makcik sulong saya, Ustazah Rafeah Binti Haji Mohamad, kami panggil dia Yong. Dia dah tak berapa sihat, sakit kaki so tak boleh nak berjalan dan berdiri lama. Makanya kami sediakan kerusi khas untuk dia agar mudah dia nak menyambut tetamu nanti.


 
Kami ni kalau berjumpa..memang HUHA..riuh rendah. Ada aje acara posing yang wajib dilakukan,hehehe.

Huh kami lepak till majlis selesai around 5pm.
Setel kemas dewan...baru kami pulang. Pada masa tu memang dah tak ada tetamu yang hadir.

Jom kemas jom.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78