HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Feb 2013

Sibuk dengan hantaran pertunangan

Salam Sejahtera kawan2 yang rajin follow blog saya.
Minta maaf lah yer,,Minggu ni agak bz, tu yang dok sepi tak de update tuh.
Tetiba last minit saya dengan sendirinya rela nak tolong siapkan hantaran. Itu pun dengan sokongan my husband.

Saya ni memang tak pernah le reti nak buat benda2 hantaran ni.
Tetapi tetiba dapat ilham aura gedebuk ni.
Alhamdulillah.

Bila nak bertunang?
Siapa nak bertunang?
Apa barang2 nya?
Nanti saya update di next entry k, 
Ni tak siap lagi.
Baru nak kumpul2 bahan..    




Doakan lah ye semoga hasil keras tangan saya ni menjadi.
Tak dapat pujian pun tak pe, tapi asalkan dapat melengkapkan majlis. Amin

2 comments:

  1. pastinya menjadi tu...good luck :)

    nak puteri tolong tak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuh..kata2 pembakar semangat tuh..
      Dah jadi nanti kita up gambo yer..
      Ni bakat TERPADAM namanya...yeaaa

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78