HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Feb 2013

Surprise Birthday Aiman 10 tahun

Aiman Faris dah 10 tahun


Alhamdulillah


Ini plan my younger sis Rahimah Musa.
Saya pun tak tahu dia nak buat simple surprise ni.
Petang 22hb Feb tu, anak2 seperti biasa baru balik dari sekolah nak bersiap2 untuk ke kelas KUMON.
Tiba-tiba dari arah dapur mak suruh saya ready camera..ingatkan adik saya ni nak bawa balik kamera.

Once saya dah ready, adik saya nyanyi lagu Birthday.

 Aiman yang pada masa itu dah ready nak ke kelas..terkejut..terkedu..and segan gak kot ada cheese tart special idea from Aunty cHun nya..




Hahahaha...posing punya posing, gambar ni memang sangat bermakna.
Sepatutnya idea saya nak depa bertiga ni ambil gambar muka bertingkat..
Tiba2 adik saya bersuara "Aiman janganlah jengkit!!! Xnampak muka Aunty Chun.."
Rupa-rupanya...Aiman memang x jengkit...
Aunty cHun tu yang comel sangat til anak sedar pun dah nak sama tinggii...



Thank you for the small little party sis.
Appreciate it so much
Yang penting budak2 tu happy

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78