HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Feb 2013

Testimoni BBPlus Kolagen umpama botox

Testimoni bergambar. Ini saya
Saya sendiri mengamalkan BBPlus Kolagen.
Minum sekali je sehari, sama ada pagi atau pun malam sebelum tidur.
Kalau hanya  cakap-cakap sure orang kata saya nak promote product aje.
Tapi dengan gambar perbandingan ini, semoga anda nampak dan dapat jawapannya.
Apa yang saya sendiri alami :

*muka semakin glowing, tepek make up skit je dah rasa glamer..hehehe
*muka semakin gebu. kalau tidak rasanya muka nampak cengkung.
*hah cuba tengok pipi saya before and after...sekarang nampak terletak. 

Ini original yer..bukan botox!! Walaupun dah masuk 37tahun, saya tak segan nak bagi tahu. Malahan ada yang cakap saya tipu umur hahaha.
Seronokkan apabila orang teka umur kita muda dari umur hakiki..hehehe
Alhamdulillah 


BBPlus Kolagen
Kesannya
1) Kulit berseri dan cerah
2) Kulit lebih anjal dan tegang
3) Kulit lebih halus dan gebu
4) Kulit lebih lembab
5) Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6) Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7) Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari




KESAN KOLAGEN KE ATAS BADAN

memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
memelihara kelembapan kulit
menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
menguatkan otot dan tulang
membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)
memelihara kelenturan sendi
mengurangkan keradangan(inflammation)
memberi tenaga
membantu pola tidur
memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protien pada saraf


 Kepada yang berminat, boleh sms/pm saya
FUZA 019-2784580
email : fuzamusa@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78