HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Mar 2013

Surprise Lagi by adik-adik Engineer Penang Bridge


Isnin yang lalu, 25/2/2013 ada terima parcel under my name
Terkejut jugak coz rasanya tak de expecting apa2 barang.
Masa posmen tu swuh sign, tak terfikir nak tengok dari siapa.
So dah setel penerimaan parcel, saya pun semak siapa pengirimnya

Ooo dari Cik Diana, Miss Engineer Penang Bridge yang kirim.
Tapi apa yer..
Jom kita bukak parcel



 La, rupa-rupanya Diana & Nurul Farhi kirimkan hadiah hari jadi buat saya
Terharunya uols.
Walaupun birthday saya dah lepas, iaitu on 31.1.13 tetapi depa dua ni tetap usaha tu nak bagikan hadiah.

Terima Kasih ye to both of you Diana & Farhi
Awatlah susah payah nak kirim2. 
Dah tua dah akak ni nak dapat hadiah



Hah..ni lah dia hadiah saya. Tudung 2 layer pelangi.
Cantik sangat2 dan memang my color. Pandai uols pilih
Sangat2 terharu I dapat hadiah ni..


Hah ni lah dia gambar adik-adik engineer tu. Dari kiri Diana, Syirah, then kanan sekali Farhi.

Terima Kasih ye di atas ingatan uols semua sis.
Alhamdulillah


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78